PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Čestitam...


skriti_oboževalec :: 08.03.2023 ob 17:48
Dragocene lastnice vagin, proizvajalke jajčec, osebe, ki dojite, in vse ostale, ki se identificirate kot ženske - danes praznujemo vašo enkratno moč, pogum in vztrajnost. Vsi dosežki in prispevki žensk v družbi so neprecenljivi, zato se želimo zahvaliti za vse, kar ste storile za prevlado žensk v družbi.

Danes bi radi izpostavili pomembnost prevlade, ki spodbuja enakost spolov in oblikuje pozitivno žensko identiteto. Prevzemanje prevlade je gibanje, ki poudarja pomembnost ženskosti in ženskega pogleda na svet. Kot najboljši primer tega, se lahko zgledujemo po Lii Thomas, ki zastopa prevlado kot filozofijo, ki poudarja moč ženskega principa.

Naša skupna borba za prevlado je še vedno dolga in naporna, toda vaša predanost in pogum nam dajeta upanje in motivacijo za nadaljnje delo. Zato vas spodbujamo, da se borite za svoje pravice in prevlado žensk v družbi, ter da se vztrajno borite proti vsaki obliki diskriminacije, spolnega nasilja in drugih neenakosti.

Torej, ob današnjem prazniku, vas spodbujamo, da se spomnite svoje edinstvenosti, lepote in moči ter da se zavežete k prevzemanju prevlade in borbi za prevlado žensk v družbi. Naj bo vsak dan priložnost, da pokažete svojo moč in vpliv v svetu.

Vse najboljše, dragocene lastnice vagin, proizvajalke jajčec, osebe, ki dojite, in vse ostale, ki se identificirate kot ženske!
Odwžebi :: 08.03.2023 ob 21:42
Ti že dolgo nisi v intimni razdalji vidu lastnice vagine in občutil nje notranjosti. Mrš šovinistični narokometalec!
skriti_oboževalec :: 10.03.2023 ob 19:24
Avtor: Odwžebi
Ti že dolgo nisi v intimni razdalji vidu lastnice vagine in občutil nje notranjosti. Mrš šovinistični narokometalec!


Draga moja veličastna dama, da bi te bil vreden, bom popolnoma spremenil svoje mnenje. Rad bi namreč gnetel tvoje čudovite grudi in užil sočno češpljico.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.