PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

bela macica


porajkel :: 06.05.2018 ob 18:29
Enkrat sem sprasevala za nasvete za naso pritepenko, ki sploh ni pila vode. Zdaj je zacela piti. Iz kozarca na visini! Nekdo je takrat napisal, naj dam skledo stran od hrane, a ni pomagalo. Me je pa spomnilo na cudne macje navade in je resilo problem. Namrec, ona je na nizki mizici (coffee table) odkrila poln kozarec vode in zacela piti. In sem se spomnila na predprejsnjega macka, ki je imel skledo z vodo na polici kaka 2 cevlja od tal med hodnikom in dnevno sobo. Od tam smo se odselili in ko smo sli po enem letu nazaj, je takoj skocil na tisto polico in sedel in cakal. Nihce ni vedel, kaj caka, ker je dobil vodo v kuhinji. Po dolgem casu se je nekdo spomnil, da je on vedno pil na tisti polici. In tako ima zdaj pritepenka kozarec na visini, iz katerega hodi pit. Spije sicer zelo malo, niti 1 dl na dan, ampak bolje kot nic. Zato hvala tisti osebi.
WiCkEd WiTcH :: 06.05.2018 ob 19:01
:) Me veseli.

Jaz sem pa ravno včeraj prebrala zgodbo o mački, ki ni hotela jesti. Lastniki so končno ugotovili, da je le, če tudi oni jedo z njo. Dobila je svoj stol pri jedilni mizi in zdaj z njimi je vse obroke. Mačke so čudne.:P
vesela :: 06.05.2018 ob 19:23
Prosim Sem vesela za mačko. 1dl ni tako malo, in glavno je, da pije.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.