PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

A zdej je tud razlog da so ljudje na dopustih,da je forum čist propadel?


Rednamay :: 13.09.2021 ob 17:02
mam slučajno čas,danes ne grem delat-ker se neki slabo počutim. vstala sem z nagravžnim glavobolom,sem vzela dva lekadola ne pomaga,pa malo mi je slabo-karkoli pojem mi ni vredu. mogoče je prehodno,skratka danes sem doma,plavga tolčem mogoče bo jutri kot da nič ni-mogoče mam pa delto,bogsigavedi

skratka.. ste ga z.j**** forum ne? edino,če kdo mene kej pošimfa ribice mal poskačejo (natančneje piranje) drgač pa gotovo. In pol se vprašam,kaj mate od tega,da tko uničujete forume,tud recimo na Monu je mnogo registriranih za vedno poniknilo-ker ste jih z.je.b.a.l.i sej ne samo ta forum,ne gre se samo zame. večinoma pa vas je tukaj luzerjev na kvadrat (anonimci večinoma) na socialkah,zgubljenci,v otroških sobicah,zafustriranci brez žensk in tako dalje.. nevem,a vi mislte da ljduje tega ne vemo? sej pa je ja očitno vsake tok vas zlomi pa odpirate teme.. brez prijateljev,luzerske teme,itd..

je vredno tkole uničit forum?
dont worry about me,mam preveč dela u življenju-danes sem slučajno,ker sem doma. Tko da od mene kaj dost več ne boste slišali,no worries
haha :: 13.09.2021 ob 17:13
Avtor: Rednamay
... luzerjev na kvadrat (anonimci večinoma) na socialkah,zgubljenci,v otroških sobicah,zafustriranci brez MOŠKIH in tako dalje..na socialki, v "sobici" od očeta, brez moškega, zgublena... le koga ti to opisuješ?
Rednamay :: 13.09.2021 ob 17:15
Avtor: haha
Avtor: Rednamay
... luzerjev na kvadrat (anonimci večinoma) na socialkah,zgubljenci,v otroških sobicah,zafustriranci brez MOŠKIH in tako dalje..na socialki, v "sobici" od očeta, brez moškega, zgublena... le koga ti to opisuješ?


bodi brez skrbi,da mi ne sežeš niti do kolen. Pa kokodakaj kolikor hočeš. Za danes si že mel/a svojo dozo trolanja? Al ti še manjka?
haha :: 13.09.2021 ob 17:18
Na čem si spet ti, da ti tok dogaja? Maš spet nek lažen občutek vsemogočnosti, kaj da si dosegla, kdo da si, kakšno pamet, da imaš... - v glavnem čist izkrivljen pogled na realnost... na čem si, resno? zdaj tisti brez predpisanih tablet so na kokainu, fentanyl ipd., da pridejo do takšnih občutij
-.- :: 13.09.2021 ob 17:24
Redna, forum je propadel, ker si nas ti zapustila. To je sveta resnica, majkemi.
Rednamay :: 13.09.2021 ob 17:31
Vem,kaj mislš ampak ni zato. Res je da ko sem bila tukaj se je veliko dogajalo,ampak vse na podlagi tega da sem jaz zabavala vi ste se pa na meni izživljali.tega pač noben ne rabi.

Pa ni samo zarad mene. Zanima me kaj mate hijene od tega da vse unicite? Da kokr se pojavi kdo kul,nujna potreba po zlivanju gnoja in negative in ponizevanja na njega? Ce mene vprasate,to da je Mon zadnji mesec totalno unicen,pospaman,tud Andreja mi je napisala da majo blazne tezave in da ne vejo kaj se dogaja.. jaz tocno vem,iz aviona je ocitno da je nekomu k res obvlada racunalnistvo pocil film in shekal forum-mon. Sej ni čudno. Kaksne se tam pise uff. Tudi tukaj je dobil admin svojo porcijo grozenj.. 2 leti nazaj..

Skoda se mi zdi,zakaj ste ljudje taksni? Mislite da ste res anonimni? LOL še več.. zanima me,kaj imate od tega ko se nad nekom izživljate? Dvignete svoj jaz? Svoj ego?


Žalostno.. res... škoda... ????????????
Mačka :: 13.09.2021 ob 17:50
Redna, ne bom ostalega šmorna spljoh, ampak glavobol in čudno počutje, daj kontaktiraj svojo dohtarco da te pošlje na pcr. Kar nekaj cepljenih poznam, ki ga trenutno prebolevajo, ti pa si, ko delaš v stiku z velik folka. Plis.
Rednamay :: 13.09.2021 ob 18:06
Na testiranje bom šla,ko bom ali vsaj smrkala,ali imela vsaj malo povišano temperaturo,ali drisko,ali bolečine v prsih,ali boleče in vneto grlo. nič od tega nimam. Zmerila sem si večino svojih funkcij in je vse v normali. imam aparat za pritisk,termometer,oksimeter.. zaenkrat je vse ok. ne grem pa na testiranje samo iz preprostega razloga-ne zato ker bi bla nesramna ali karkoli-približno 25% se na teh mestih kjer je odvzem brisa za korona in testiranje zares tudi okuži s korono. Takrat ko so imeli zastonj testiranje na gospodarcu,ko so ble dolge vrste do železniške skor (in fotke so ble drugot po sloveniji tud) se jih je 25% tudi zares okužilo s korono. Logično pač,stojiš tam na mestu kjer izdihavaš in vdihavaš (tudi če imaš masko-aerosoli) in ko se premakneš malo naprej,si na mestu od nekoga drugega.in vdihuješ njegovo. linija je ravna,vrsta je dolga in predihaš vse aerosole od vseh. In glede na to da si na mestu za testiranje korone-pač ja,jo dejansko fašeš.

Saturacijo imam 98%,pritisk imam 128/87,pilz je bil 60,temperatura 37.00 (kar je normalno,ker 37 je moja normalna. kakorli več kot 37,5 pa je zares temperatura ne kuha me). Samo glava me boli full,pa malo mi je slabo.

In ja,čist čist možno da imam delto. zato,ker sem res ogromno v stiku z ljudmi,tudi s kovančki skos.Ampak dokler ne bom imela vsaj enga znaka,ki bi bil tak da je pač za zdravnika okol tam okuženih ne bom hodila. Sem pa cepljena 2x s Pfizerjem (drugi odmerek je bil 8.junij 2021),dva mesca od cepljenja je,tako da moja protitelesa so verjetno še na višku. ni pa to zagotovilo,itak da ne.

če pa umrem,pa pač umrem. dat ti ne morjo nič,tud če bi jo imela potrjeno korono/Delto. lekadole za glavobol in preležat. Ampak kot pravim,samo glava me boli pa slabo mi je. to je vse,.
Vprašajček :: 13.09.2021 ob 18:13
Redna, a veš kje je naša policistka Kinny? Že ful dolg jo ni blo sem.
Rednamay :: 13.09.2021 ob 18:20
ne,nevem kje je Kiny me je že melo da bi odprla temo,kje si Kiny Tudi jaz jo pogrešam. Predvsem me zanima če je zdrava in če je ok. Ji bom zs pisala..

Drgač pa sem hotla še to povedat,kar se tiče te korone in epidemije. Jaz ne zmorem več na tak način naprej kot do zdaj-se pravi striktno doma,in karantena. ko se je vse začelo sem res porinla 100% od sebe,eno leto pa pol sem bila izolirana,nešteto obiskov,kavic,druženj,opravkov skenslala in se pazila. Do junija ko sem bila polno 2x cepljena. Cena za to je bila,tudi med samo korono ko je usekalo,takrat nisme risala mi je full prijateljev pomagalo,tudi zdaj zadnje pol leta (ne gre samo od slik,enostavno ne gre) sem si precje sposojala in tako več ne gre. logično denar je pač treba met vsak mesec in jaz sem te epidemije sita in dovolj imam. Julija sem šla končno z dvema na pijačko,pa dva frenda k sta par sta pršla do mene na pizzo pa smo se meli luštno.. In zdaj septembra žal,sem sklenila,da če pač umrem pač umrem. Teli kralji ulice so me močno ven potegnili,je res denar ki ga vsak dan sam zaslužiš in preživiš. ker sposojanje to več ne pelje nikamor. In ja,vedno vrnem. in ja,vem da se mi bo maščevalo ker sem to povedala. Itak.

Ampak,dala sem vse od sebe,eno leto pa pol sem bila dobeseno izolirana in če ne bi mela še Felixa bi se mi skegljalo. Vi vsi imate družine,može,otroke,..jaz sem 24 ur na dan sama. Do neke mere,ti odtehtajo socialna omrežja pa forumi in pa telefonski pogovori,sej ne rečem,je bilo tega res ogromno-ampak ljudje potrebujemo svobodo,socilani dotik,druženje,lajf. Tko da od sebe sem dala maksimalno,dogurala sem do polnega cepljenja,zdaj pa žal sem rekla,da pač ne glede na kaj grem prodajat kralje,ker preživet pač moram-men atek pa mamica ne dajata denarja,socialne pa samo 240 eur. Tud če bi mela dnar,povem po pravici bi šla in bi si neki najdla,magar prostovoljno,ker bit zaprt 24/7 je katastrofa pa še sam.

tko da iskreno,če me pobere in če umrem me pač bo. maksimalno sem dala od sebe. In te epidemije sem sita do boga milega do grla,res.
silvo8 :: 13.09.2021 ob 18:37
Prava se oglaša ja
Rednamay :: 13.09.2021 ob 18:49
Avtor: silvo8
Prava se oglaša ja


jaz?
67 :: 13.09.2021 ob 18:49
pilot lepo se obnašaj
si56 :: 15.09.2021 ob 9:55
Avtor: Rednamay
Na testiranje bom šla, ko bom ali vsaj smrkala, ali imela vsaj malo povišano temperaturo, ali drisko, ali bolečine v prsih, ali boleče in vneto grlo. Nič od tega nimam. Zmerila sem si večino svojih funkcij in je vse v normali. imam aparat za pritisk, termometer, oksimeter.. zaenkrat je vse ok. Ne grem pa na testiranje samo iz preprostega razloga - ne zato ker bi bla nesramna ali karkoli - približno 25% se na teh mestih kjer je odvzem brisa za korona in testiranje zares tudi okuži s korono. Takrat ko so imeli zastonj testiranje na gospodarcu, ko so ble dolge vrste do železniške skor (in fotke so ble drugot po sloveniji tud) se jih je 25% tudi zares okužilo s korono. Logično pač,stojiš tam na mestu kjer izdihavaš in vdihavaš (tudi če imaš masko-aerosoli) in ko se premakneš malo naprej, si na mestu od nekoga drugega. in vdihuješ njegovo. linija je ravna, vrsta je dolga in predihaš vse aerosole od vseh. In glede na to da si na mestu za testiranje korone - pač ja, jo dejansko fašeš.
Saturacijo imam 98%, pritisk imam 128/87, pulz je bil 60, temperatura 37.00 (kar je normalno, ker 37 je moja normalna. Kakorkoli več kot 37,5 pa je zares temperatura, ne kuha me). Samo glava me boli full, pa malo mi je slabo.
In ja, čist čist možno, da imam delto. Zato, ker sem res ogromno v stiku z ljudmi, tudi s kovančki skos. Ampak dokler ne bom imela vsaj enga znaka, ki bi bil tak, da je pač za zdravnika, okol tam okuženih ne bom hodila. Sem pa cepljena 2x s Pfizerjem (drugi odmerek je bil 8.junij 2021), dva mesca od cepljenja je, tako da moja protitelesa so verjetno še na višku. Ni pa to zagotovilo, itak da ne.

Če pa umrem, pa pač umrem. Dat ti ne morjo nič, tud če bi jo imela potrjeno korono/Delto. Lekadole za glavobol in preležat. Ampak kot pravim, samo glava me boli pa slabo mi je. To je vse.
Nimaš nobene delte, ne covida, ampak posledice cepiva, ki ti v glavi delajo strdke, ki jih pa z vsemi tvojimi domačimi aparaturami ne moreš ugotoviti. Stvari ne bodo vsak dan boljše, to vedi. V laboratoriju si daj narediti D-dimer test, pa boš videla pri čem si. Pokaže tudi mikroskopske strdke in potem dobiš zdravilo proti temu.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.