911

lelj
10.09.2023 ob 19:24
Avtor lahko ureja vse odgovore v temi.
lelj
10.09.2023 ob 19:28
leskova mast
10.09.2023 ob 21:12
Mi smo morali potem en mesec to gledati na vsakih porocilih in vmes. Tudi v tgovino nisi mogel, ne da bi imeli kje postavljeno kamero in to vrteli non stop. Kot da je to najstrasnejsa ujma na svetu, tisto, kar so pa oni vsa leta poceli drugim, je bilo pa vse pohvale vredno., presneti dvojnezi. In letalisce v Calgaryju je bilo 3 dni zaprto. Ziveli smo kakih 8 do 10 km zracne crte od letalisca, ki je na severnem severnem koncu mesta, in tisti trije dnevi so bili zelo tihi.

Zgodilo se je zjutraj, ko sem se peljala v sluzbo. Imela sem prizgan radio in napovedovalec se je naenkrat zacel dreti, da se je avion zaletel v stolpnico. Takrat sem naredila eno tretjino poti do sluzbe. Potem se je samo se drl na ves glas. Par sto metrov preden sem zavila na parkirisce, je zavpil, da je se eno letalo priletelo v stolpnici.

Nikoli nisem verjela v teorijo, da sta bili stolpnici zminirani od spodaj. Ampak zdajle, ko posnetke vidim po vseh teh letih, se sprasujem: ce se mocno poskoduje ostresje ali zgornje nadstropje neke hise, se bo ta zaradi tega cela sedsedla v kupcek opeke in betona? Ko sem bila otok, se je zgodil pozar v ostresju na skednju pri enih od sosedov od ene babice - takrat je bila huda panika, ker so mislili, da se je domaci sin, tudi otrok, gor igral in zgorel, a je bil z dedom v vinogradu. Ko je nehalo goreti, je skedenj se naprej stal tako kot prej, le zgornji del in streha sta manjkala.
leskova mast
10.09.2023 ob 21:14
Mi imamo danes eno drugo zalostno druzinsko obletnico. Zgodilo se je na soboto.
Odgovor lahko oddate kot gost. Vgrajena je časovna omejitev 30 sekund za oddajo novega sporočila.
© 2014-2024 Cvek123