PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

1. del je mimo


Ena stara :: 28.12.2018 ob 9:41
minil je kot običajno, enim prehitro, drugim prepočasi, tretji ga začinijo s kakimi res naumnimi gestami kot sta pokanje, prenajedanje, pretiravanje z alkoholom.......nekdo iz konca ulice se je odločil zaključiti tuzemno bivanje in to ravno na Božič. Osamljenost je huda stvar, čeprav sedaj, ko sem dejnsko veliko sama, še nisem čutila osamljenosti. To, da me lastni otroci in vnuki ne pustijo na miru, je tako ali tako moja krivda in pa seveda krivda od pokojnega ljubega moža, zaradi vzgoje. Miru mi ne dajo še sosedje, sorodniki, bivši sodelavci in še kdo se najde. Hvalabogu, da je tako, zaenkrat, vendar se stvari lahko spremenijo. Opažam, da je moja generacija dokaj neodporna na demenco. Veliko jih je, pri katerih je bolezen že napredovala. Stiska, ki jo povzroča ta grozota ni le pri obolelem, pač pa tudi pri svojcih.
Torej uživajte dano, razumite drugačno in predvsem ne pametujte in delite nasvetov o stvareh, o katerih nimate pojma.
Gm :: 28.12.2018 ob 9:48
Zdle bo verjetno kar porast samomorov

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.