PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

zalostno, sleepy Joe pa se vedno spi - 2


Mici :: 22.08.2021 ob 18:16
Avtor: silvo8
Človek komaj govori pa je predsednik tako vplivne države kot so ZDA. Sicer so pa ukradli volitve in je zato nelegitimen predsednik. Mene sicer bolj preseneča dogajanje v Chicagu, kjer je tudi po 100 mrtvih na vikend, in kjer se črnske tolpe streljajo med sabo. Si ne znam predstavljati, kako lahko ljudje to dopustijo.

Maš pa cajt na potovanju
Druzinska terapevtka dr. Maria :: 22.08.2021 ob 18:23
Če bi Janša ne govoril bi ga ljudje tudi morda imeli raje.
megla :: 22.08.2021 ob 20:00
*Druzinska terapevtka dr. Maria :
Kdor drugače razmišlja kot ti z Mico, sicer se skoraj vedno pojavita v duetu, da sta si v pomoč (čudno?), lepo bi bilo, da tudi drugim dovolita,
da vsak pove svoje mnenje. Pripisati nekomu slepo pego, ko pa je sam "slep, le kaj lahko še rečeš?
leskova mast :: 23.08.2021 ob 0:37
Avtor: Fox
Avtor: Mici
Avtor: Fox
Avtor: Mici
Kamala.
Zakaj ni normalna?


ne zaupam zenski, polnoyu enih napak ze sedaj naredila, upam da ne dobi te pozicije Usa je ze sedaj kar na dnu ce pride harris na polozaj bo slo vse na dol

Katere napake?


shes a joke aja pa Pelosi je tut katastrofa, ne bom sla v detajle k se mi mudi trenutno pa ta katastrofa ki se trenutno dogaja v kabulu upam da sleep Joe-a odstavijo kmalu


Od teh komentatorjev ima samo tisti z roza kravato nekaj soli v glavi. Sicer pa isto, kot za casa Trumpa. Samo strani in posadka so zamenjani. Pravzaprav so bili oni se malo hujsi.

Zakaj bi bila Kamala a joke? Ona se je dobro prodala in dobro ugnezdila. Ce bodo Bidna razglasili za prevec bolnega, bo avtomaticno sedla za Resolute desk in ima po tradiciji dobre sanse za naslednji mandat. Zakaj bi hotela se kaj vec. Saj tudi za Lyndona J. se je bolj malo slisalo, dokler niso odpihnili JFKja, ceprav je kandidiral in se manj o Fordu pred Watergateom. Bo teta Hillary pomagala.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.