PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

V bolnicah se za COVID-19 zdravi vsega 26 oseb, panika pa takšna kot da gre za KUGO... - 3


leskova mast :: 04.09.2020 ob 16:17
Pri nas se je sola ze zacela. Maske morajo nositi od 4. razreda naprej, to je od priblizno 9 let in pol. Mala sola (zacnejo s 5 let in pol) do vkljucno 3. razreda maske po zelji. Nosijo jih na hodnikih in na avtobusij. Tu so solski hodniki dosti ozki. Dovolijo tudi izjeme. Vsak otrok je dobil 2 pralni maski. Ce zelis v solo, moras izpolniti vprasalnik o svojem zdravstvenem stanju, podobno kot pri nas v sluzbi. Otroke s simptomi bodo poslali domov. Zgleda, da je precej podobno kot pri vas. Je pa nekaj drugace. Do zdaj so duhu sodelovanja vedno ucili otroke share and sjare alike, naj delijo pisala, barvice in druge stvari, to je, naj si jih medsebojno izposojajo, vcasih so uciteljice tudi vzele barvice, ki jih je otrok prinesel v solo in jih razdelile kot skupno dobrino. Zdaj je tega naenkrat konec.

Bolne otroke in tisti, ki jih je strah, lahko otroke solajo doma. Solanje doma je bilo ze dolgo casa dovoljeno. In s tem v zvezi je nastal nov pojav. Nekateri starsi, ki imajo visek denarja, se zdruzujejo v skupine in so skupinsko najeli privat uciteljice za njihovo skupino otrok. V skupinah imajo po 5 do 10 otrok . Delez na otroka bo tako 10 000 do 20 000 dolarjev za celo leto in to bodo placali ti starsi sami. Ucili ji bodo na njihovih domovih. Ti otroci se bodo steli, kot da se solajo doma.
tako pač je :: 04.09.2020 ob 16:21
Avtor: 90
Tole paniko s koronavirusom delajo predvsem zdravniki.
Res je, ampak ne delajo je prostovoljno, so prisiljeni v to in to ne samo pri nas, pač pa po celem svetu, samo v par državah nočejo sodelovati v tem Covid projektu in so zato precej v nemilosti pri avtorjih vseh teh dogajanj.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.