PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Teta in Kanada - 10


mončika :: 07.08.2018 ob 20:46
Kar je enkat gor, je za vedno gor. Ampak je vseen treba na kolena in prosit
Druzinska terapevtka dr. Maria :: 07.08.2018 ob 22:10
Avtor: haha
In če je sreča edino kar šteje - bi se vsi morali ta trenutek ubit. Ker je ne bomo dosegli. Je ideal, ki ga je sproducirala človeška družba, pa sploh ne ve kaj pomeni, niti kako se občuti. Se pa pojem sreče vsesplošno zlorablja v kapitalističnem svetu.


Stara, se ne morm odločit ali je bolj naporno brati tvoj greznični humor al "pametovanje". oboje je na ravni zabitega prvošolčka


Ti pa res nimaš razčiščenih osnovnih pojmov. Imaš končano srednjo šolo? Glede na to kar preberem, ne narediš niti pasje šole.
miflo :: 08.08.2018 ob 14:56
Marija, pa kva teb nuca izobrazba, če pol sediš v kotu peskovnika, si tiščiš lopatko v rit in se pisdiš na vse in vsakogar, ko da so ti drugi krivi, ker zarad štila v riti srat ne moreš.
Pridi se igrat zravn nas pa bomo skupaj lulali in kakali v pesek in delali potičke iz njega. Če boš prjazna te bo mogoče kir še igrat se zdravnika povabil, boš vidla kolk boš vesela.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.