PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

ta tedn - 4


lelj :: 07.11.2018 ob 8:00
Avtor: Mačka
Joj mončika zakaj. Pa še meni je jasno zakaj. Ker le pustiš nekaj podatkov o sebi. Za mene se ve, da sem poročena, no ali pa pač samo živiva na koruzi, imam tri otroke, stara nekje od 35 do 40 in kak let mogoče, doma blizu cindy, imam enega otroka, ki ga vseskozi vozim na treninge in tekme, otroke stare se tudi ve koliko, pa da so vsi trije fantje, potem da ima moj svoj biznis, ne ve se še, da sem po novem pri njem zaposlena, imamo bajto, stanovanje na hr, lelj ne požri se, da sem delala do pred kratkim v tisti firmi, ki je lelja prikrajšala za božičnico, ... Aja, da rada kuham, sploh ričet, da sem podobna penelope cruz v najbolj depra cajtu, menda imam 120kil, to samo zaradi karakterja, ..uff verjetno sem še kaj spustila.
Mončika, še od tebe napišem? Hecam se, se mi ne ljubi z drugimi ukvarjat, ampak hočeš nočeš, pustimo vsak kar nekaj podatkov tu gor.


ja
lepo je imet stanovanje v prijateljski državi
življenske sanje

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.