PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Spznanje, da praktično nimaš nikogar, ki bi ti bil blizu in da boš preostanek življenja preživel sam


Samota :: 01.06.2021 ob 20:53
Brez partnerja, družbe, družine... tale feeling ni dobr. Na koncu nas tako čaka ista usoda ampak meni se jo več res ne ljubi čakati.
leskova mast :: 02.06.2021 ob 6:40
Ce noces biti sama, moras ti narediti prvi korak. Zakljuci s samopomilovanjem in pojdi v druzbo. Druzba k tebi ne bo prisla, ker te ne pozna. Pojdi med ljudi, ki jih zanimajo podobne stvari kot tebe. Vpisi se v klub. Nabavi si psa. Psi so odlicno orodje za spoznavanje novih ljudi in sklepanje prijateljstev, celo ljubezni. Lahko pa zacnes z majhnimi koraki. Sosedi pridrzis vrata, ji reces kaksen lep dan je, pohvalis nekaj na njej. Ponudi svojo pomoc cloveku, ki pomoc potrebuje. Obisci kaksno staro mamco, vdovo, ki otrok ni videla vrsto let, da bos spoznala pravo osamljenost. Potem bos videla, da tvoja ni tako huda. Predvsem pa pojdi v druzbo, ce si druzbe res zelis. Srecno.
na morčka :: 02.06.2021 ob 22:26
Poskusi se povezati s svojo širšo družino.
Prijatelje si je pa treba "narediti".

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.