PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Si predstavljate, da nam bo, če bodo spremembe zakona potrjene, lahko policistka KINNY in podobni asi odrejali kranteno?!? - 3


Kinniy :: 09.10.2020 ob 20:56
No, ti pa povem.

Najprej ta dobra dva policaja. Na Slovaskem skosi poceno gumo. Na ceskem, ker sem zavila narobe. In en tukaj, ki me je peljal 20 km dalec domov, ker se mi je pokvaril avto in je bilo -20. So dobri med njimi, o tem ni dvoma. Ampak takih je premalo.
Zdaj pa slabi.
Tsiti prvi zgornji skorumpiranec je bil najblizji sosed in hkrati je bil njegov oce sodelavec mojega oceta Tisti s hisico, en daljni sorodnik.
Ena me je ustavila na cesti, ko sva sli z mamo v bolnico na obisk k umirajocemu bliznjemu sorodniku. Bilo je konec meseca, ko morajo doseci kvoto kazni. Potem je iskala kakrsno koli napako, a ker ni nasla nicesar, se je v obupu zacela dreti. Sele njen policajski partner jo je umiril.
Na enega sem naletela, ker sem prisla prijavit krajo in je tip ponorel. Totallno se mu je strgalo. Na koncu mi je grozil, da me bo uklenil, ce se ne poberem. A je to norc ali ni? Ne vem, ali so na drogah ali kaj je s temi ljudmi. Bo zadosti ali nadaljujem, kje jih najdem?


Pišuka, do zdaj sem te imela za urejeno osebo. A take štorije imaš za sabo?
JA, ti samo piši.
mici :: 09.10.2020 ob 20:57
Tudi jaz imam s policisti same dobre izkušnje.
Rezen s kinny
WiCkEd WiTcH :: 09.10.2020 ob 21:07
Mene so z avtom precej radi ustavljali nekje okoli mojega dvajsetega leta. Sem brez pripomb, dva sta mi še celo malo skozi prste pogledala, da ni bilo kazni.:) Zdaj me pa že dolga leta noben ni ustavil, res pa je, da sem zdaj velikooo manj na cesti kot včasih. In ob bolj normalnih urah.:P
Poznam pa dobro enega kriminalista. Ne vem, kakšen je v službi, izven nje je pa precej fejst. Ne bi jepčkat ljudi za brez veze. Menda je enega, ko je bil še v prometni, spustil, ker je imel isti priimek kot on.:)
vednonesramen :: 09.10.2020 ob 23:15
Neverjetno kakšne zgodbice imate nekateri, 49 let imam vozniško, 15 let sem bil poklicni voznik in vozil pretežno po Sloveniji, pa nimam slabih izkušenj s policijo ne prejšnjo ne sedanjo pa je bil 2x prekršek za odvzem vozniške ( prehiter ) in sem dobil samo opozorilo, ja tudi kazni so bile sicer redko ampak so in nimaš bit takrat kaj pameten, če si ga usr.al si pač ga.
Yara :: 10.10.2020 ob 0:11
Mislim, da se je naša policija v zadnjih letih na splošno spremenila.Nekako imam občutek, da so bili v tistih tranzintih letih od razpada YU in do konca 90-ih bolj represivni. Če boš ti korekten do njih, bodo tudi oni do tebe. Lepa beseda lepo mesto najde tudi pri njih. Nekateri imajo celo smisel za humor. Če pa se jih boš spravil zajebavat, boš pa pač naj**** nazaj.
Nkeichi :: 10.10.2020 ob 10:53
Nah, najbrz ne odrejali, kvečjemu sprovajali
Glede.normalnosti ali človečnosti policajev pa smo lahko zadovoljni, da ne zivimo v ZDA.
Fox :: 10.10.2020 ob 13:35
Nikoli me se niso ustavili policisti. Res pa je da sem se vozila pretezno okoli mesta in v mestu, na daljse voznje sem se vozila zelo redko.
leskova mast :: 10.10.2020 ob 18:51
Mene pa najmanj 6x do 8x, lahko veckrat. Od tega 1x v mestu, ostalo izven. Prav radi so na robu mesta, kjer se hitrost zmanjsa. Ni nujno, da delas kaj narobe. Recimo, ko so me ustavili sredi mesta, je bilo sredi noci, ko sem se vracala z zabave. Ustavili so me na nadvozu, tako da jim ni nihce usel. Policaj je nakazal, naj odprem okno, mi je povedal, da imajo checkstop in iscejo pijane voznike. Za vinjenost za volanom tu ni kazni na licu mesta. Gres na sodisce, ker se tretira kot kriminalno dejanje. Jaz nikoli ne pijem alkohola, zato se mi je zdelo to tako zabavno, da sem se zacela dobesedno krohotat. Potem se zavem, da bo to lahko vzel kot slab znak in se zaustavim, on pa " Hvala, srecno pot domov in lahko noc". In sva opravila.
Malokdaj se uspem peljati 50 do 100 km, ne da bi bili ob cesti imeli koga v paci ali pa je avto na pol skrit na dovozni poti. V Sloveniji pa jo preckas po dolgem in pocez ne da bi naletel na en po policijsko kontrolo. Pri nas lahko dajo pihat komurkoli, ki ga ustavijo, ni treba, da si ocitno pijan.
bb :: 10.10.2020 ob 20:42
Mici, mene pa zanima, kako se je nova kazen razlikovala od prejšnje?
mici :: 10.10.2020 ob 22:01
Nova je bila nižja.
WiCkEd WiTcH :: 11.10.2020 ob 21:19
Pri nas lahko dajo pihat komurkoli, ki ga ustavijo, ni treba, da si ocitno pijan.

Saj je pri nas enako. Meni so takrat dali čisto vsakič pihati, v dveh, treh letih okoli 10x. Pa nikoli nisem napihala.
Enkrat sem svoje odpihala, sem se pa vmes nasmihala, ker se mi je zdelo tako smešno, da moram SPET pihati, da mi je policaj rekel, če greva še kri dat. So se mi kar oči zasvetile pa sem vprašala, če to pomeni, da se lahko v njegovem policijskem avtu peljem.:D Ampak žal potem ni bil za to, da bi me peljal kri dat...:(

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.