Servus - 2

Yara
18.11.2023 ob 23:58
Saj vem, da se ti je pripetil zatipek, ampak daj nam ti obelodani svoj magosterij, IN če nisi z elektro, FMF ali strojnega faksa, se raje skrij med divje gobe ali mahovnjake.

Avtor: Ojoj
Avtor: Pierre
študiram politologijo, 1. letnik mag

Bil sem bolan zdej dva dni in prebral VSE kar sem kadarkoli napisal na ta forum in čeprav me je za praktično vse agresivno sram in obžalujem, da sem imel dostop do interneta, sem dojel, da je bilo kar kul bit gor in sem si spet naredil profil
Z magosterijem iz politojebiveterologije boš še bolj nezaposljiv jebiveter.


Shame
19.11.2023 ob 0:08
Avtor: Ojoj
Te ni nič sram, da to sranje študiraš? Tvoji tastari so res totalno zaj**** pri vzgojih na toliko ravneh... vse, res, vse


A tebe ni sram,da živiš, ker tako omejeno razmišljaš? Sramota! Sramota!
Ojoj
19.11.2023 ob 10:11
Daj folk nehajte ga podpirati s tem jebiveterskim študijem. Mogoče ga še sreča pamet. Še od Pahorja sine je študiral to jebiveterstvo in je potem (po moje itak po vezah) komaj dobil šiht kot pripravnik pri Fajonki (?) za ene 29. ali 30. plačni razred. Pa je sine Boruta Pahorja. Kako zaboga bo en psiho iz Komende s tem jebivetrskim študijem dobil šiht? No, dajte mi razložiti? A za politika bo šel? Sori ampak politik lahk postane vsak bedak. Samo dovolj zabit moraš biti. No, pa brez morale in vesti. Tu sicer lahko hrastulju damo en velik """plus""", ker v teh vrlinah pa naravnost blesti. (sarkazem on) Mogoče pa še bo kaj z njega (sarkazem off) . Škoda le, da ni več Berluskonija, bi se zihr ujela pri f**anju mladoletnic. j***ni bolniki.
Yara
19.11.2023 ob 13:08
Poznam 3, ki so študirali politologijo, pa nihče od njih ni politik. Eden je zdaj gostilničar, druga oseba je v eni firmi vodja kadrovske službe, tretja sedaj živi v UK in dela v JU, ampak s politiko se pa ne ukvarja. Ni vse v papirju, ampak predvsem, kako se znajdeš.
Yara
19.11.2023 ob 13:11
Še četrtega sem se spomnila, nekaj časa je bil diplomat, danes pa ima svoje podjetje.
Odgovor lahko oddate kot gost. Vgrajena je časovna omejitev 30 sekund za oddajo novega sporočila.
© 2014-2024 Cvek123