PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Rešu se je tudi Slovenc - 2


WiCkEd WiTcH :: 30.10.2018 ob 20:24
Avtor: zobatec
Avtor: lelj
zdaj naj pa plača stroške reševalne akcije


Ti tut plačej. A veš kok nas ti staneš? Pa greš sam plevel pulit pred (očetovo) hišo...….in te filkne v luft..urgenca.... cedenje sline.... a to misliš, da je zastonj?

Ej, je razlika. Eden je kriv za svoje stanje, drugi ni.
WiCkEd WiTcH :: 30.10.2018 ob 20:25
Avtor: bb
Ja, to so pa prave doživljajske zgodbe, samo tema deskarjema tega res ni bilo treba. Mi je pa zanimivo, da sta se oba rešila, morje je na posnetkih res zgledalo divje.

A ste videli one v Benetkah? Natakarji so si nadeli gumijaste škornje in so stregli pice, gostje pa so sedeli na stolih in z nogami do meč v vodi.

Res je, sta morala imeti res srečo. In verjetno kondicijo.

Me zanima, koliko je bila cena te pice...:D
zobatec :: 30.10.2018 ob 20:29
Avtor: lelj
jaz ne grem k en id*** deskat v najslabšem možnem vremenu

take k je on bi morali vržt v zapor


Ja noo, greš se pa sklanjat za plevel, čeprav imaš nizek pritisk. Al' pa visok… Lepo čičaj na trampolinu in čakaj, da ti mati prinesejo špinačo.

Vsak po svoojih sposobnostih, eni pa mal čez - in zato smo tu.
zobatec :: 30.10.2018 ob 20:40
Avtor: Prekmurec
A ma mogoče kdo kako sliko morja in teh valov


Se jih najde.
Sam je ena velika varka. Jaz sem fotkala take grozljive valove, vse to nabijanje vode, pršenje...…. samo ko potem pogledaš, izgleda k ena plundra.
V resnici je pa neverjetna vodna sila, moč, zvoki.... uff!


Plavala sem proti obali v takih valovih, ko si padel pod val, samo niso bili tisti, ki te prikrije - nisi videl nič..... pa je bilo do obrežja še 200 m. In strele!!

Zagledam 5 m stran eno bejbo…. si pomahava - in greva skupaj v špuri do obale. Zadni čas!! Tam pa brisače, ruzaki… vse pobereva in šibanac med borvce, trte.
bb :: 30.10.2018 ob 20:55
Nimam kakih slabih morskih prigod, razen to da mi je na manjši ladji slabo, in da ko stopim na kopno, rabim nekaj trenutkov, da se adaptiram na kopno.
zobatec :: 30.10.2018 ob 21:05
Avtor: bb
Nimam kakih slabih morskih prigod, razen to da mi je na manjši ladji slabo, in da ko stopim na kopno, rabim nekaj trenutkov, da se adaptiram na kopno.


Too pa itak. Spanje na lahki barki, ki jo pljuski vode migajo...…… se ne pobereš cel dan na kopnem. Sam to ti zjeeebbe občutek za ravnotežje.... no kje mislite, da imamo to?

V ušesih!! Če ti pljuskaš par ur...… si res čist matast.
Cindy :: 30.10.2018 ob 21:24
Verjetno so bili te extremno visoki valovi, izziv za deskarja. Ko sem še živela v Splitu, je folk komaj čakal, da gredo v morje...no verjetno je Slovenca rešil tudi neopren, in sreča.
zobatec :: 30.10.2018 ob 21:39
Avtor: Cindy
Verjetno so bili te extremno visoki valovi, izziv za deskarja. Ko sem še živela v Splitu, je folk komaj čakal, da gredo v morje...no verjetno je Slovenca rešil tudi neopren, in sreča.


Verjetno se je držal deske. Verjetno je bil kar dober športnik. Verjetno ni prišel med te pluskajoče valove... ampak v 'umirjene' nabijajoče, kjer s kondicijo obvladaš.
Pa to mora napisat..... !
zobatec :: 30.10.2018 ob 21:43
Saj ko si v vodi, v tej grozljivi vodi, je res adrenalin. Užitek. Samo težko je ven pridet, ker te zabija. Pa odnese na odprto in spet zabije...
Prekmurec :: 30.10.2018 ob 22:19
kok si pametna

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.