PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Prosim, da ocenite mojo pripovedi v angleščini (domača nalog pr angli) - 4


bb :: 09.09.2018 ob 20:00
Pa dve marele sem tudi videla zraven, sam sem jih pustila.
vednonesramen :: 09.09.2018 ob 20:06
Avtor: bb
Pa dve marele sem tudi videla zraven, sam sem jih pustila.

Štiri marele, malo lisičk in kar nekaj jurčkov še mladih, očiščeni in narezani, narejeni paketki za čez zimo jih je dovolj, več kot toliko jih ne rabiva
Mačka :: 09.09.2018 ob 20:18
Še dobro, da smo imeli tekmo. Tudi tam sem poslušala, koliko gob so pobrali. Tako, da meni niti ni treba iti, meni še če kima goban, ne vidim. Bi moral biti pa res xxl velikosti, da bi mi padel v oči.
bb :: 09.09.2018 ob 20:21
Meni je pa to nabiranje v užitek, saj jem jih ne (no gobovo juho že jem, sem jo jedla danes), naberem jih za doma in za druge. To je kot lov za zakladom.
mončika :: 09.09.2018 ob 20:22
Na "goro" (ne vem, zaka se reče gora) peljejo 3 poti - Martinove poti - iz Andraža, Šmartnega in Malega vrha. Marele rastejo sam ob poti iz Andraža.
Po tisti poti gremo, ko je velik kostanja in marel. Midve sva šli po najbližji, z Malega vrha.
Ta tedn še imava čas, gremo po mareleeee.

bb - ti si šla po gobe? Kako, če še lahk pišeš Pr nas, če rečeš"grem po gobe", hitr vprašajo: kdaj kupmo venec?
Zgodba :: 09.09.2018 ob 20:26
Avtor: porajkel
Zgodba je prekratka, brez vsebine in kot taka izraza le potrebo po fizicnem in spolnem nasilju nad otrokom. Bo treba tisti grab zamenjati s fondle, in dvigniti starost objekta na vsaj 15 let, ali priblizati protagonistovo starost objektu pozelenja, in v obeh primerih razsiriti tekst na psiholosko kriminalko.

Slogovno je pisatelj nedosleden. V uradnisko tog tekst vstavlja slang in vulgarne izraze. Protagonist je enoplasten, brez globine. Priporocamo branje Hemingwayevega minimalisticnega stila, za bolj sodoben literarni navdih pa Stiega Larssona.


Čudovito! Hvala!
bb :: 09.09.2018 ob 21:04
Po gobe grem, sem rekla, ker sem vedela, da me jih nekaj čaka, ker sem jih v četrtek pustila, ker so bile tok mičkene. drugače pa rečem, grem gledat za gobe.
Yara :: 09.09.2018 ob 21:56
Avtor: bb
Po gobe grem, sem rekla, ker sem vedela, da me jih nekaj čaka, ker sem jih v četrtek pustila, ker so bile tok mičkene. drugače pa rečem, grem gledat za gobe.


Jaz pa rečem, da jih grem nabirat (čeprav včasih niti ene ne prinesem...), no danes smo nabrali kar nekaj orjaških marel
Sunbeam :: 09.09.2018 ob 22:04
Avtor: Mačka
Avtor: Mačka
Tolk, da veste. Ta pravo slovensko južno imamo. Govejo župo z nudelni. Tenstan krompir na ocvirkih, domačih. Pa govedino iz župe. In radič z vrta.
Pa opoldne bo. Da bo lohk prvi program in naši poslušalci pozdravljajo in čestitajo. Happy?

Sicer sam zato, ker grem potem špilat navijačico in se tole že tričetrt včeraj naredi

Roštiljada breee ženo, čevapi, špikana pljeskavic, pržene papričice , prebranac sa slaninom, mrtva usta, da ga jedu, još trubači, da mi zaigraju, ko Leskovac 70-tih godina, ajoj mladosti gde si nestala

I ja bi, tata


Če sedaj napišem, tumasta mačka, bo pa zamera.
vednonesramen :: 09.09.2018 ob 22:30
Napiš............................................ če upaš

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.