PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Poroka princa Filipa in kraljice Elizabete - 2


Fox :: 18.04.2021 ob 21:38
Avtor: Kinnniy
Umir se bejbi.
Pejt kej skuhat. Kje je pa tipček? Zakwa ne greš mal ven?


A to ti men? Jst sem v pojstli zdele spala nekaj ur, in rabim se spanca ker celo noc nisem spala ker sem bumbar spila 2 kavna frapuccina...zdaj pa placujem..jebiga Ven pa glih ne smemo it, no se to ne vemo dodobra kako strogi so ti novi ukrepi ampak ce nimas ravno dobrega namena da gres ven je bolje da ne gres, nocem da me oglobijo za 750 dolarjev za brez veze.
Kinnniy :: 18.04.2021 ob 21:40
Najebbemo pa mi .... ker te beremo........ Ampak Foxi - vsaj okno odpri in nabij Golico do fula.
Fox :: 18.04.2021 ob 21:42
Avtor: Kinnniy
Najebbemo pa mi ....


haha ja, ampak samo danes recimo. Ko je tak yeba dan
Kinnniy :: 18.04.2021 ob 21:57
Te štekam. VSI to poznamo. Klinc, kaj naj rečem - jutri bo bolš.

Itak ne verjamemo, pa je res. Ta znucana flokskula 'po vsakem dežju posije sonce' še kako drži. Pa tudi če nič ne migneš.

Tudi meni lajf gre 'dol pa gor'.......... redko v ravni liniji. Če že gre v liniji, vem, da bom spet padla na dno., In se pobereš, čakaš da boš na vrhu.... in tako gre laljf mimo. Sem bolj modra, nikoli pa sproščena kot otrok..... .
Sunbeam :: 18.04.2021 ob 22:03
Avtor: Kinnniy
Najebbemo pa mi .... ker te beremo........ Ampak Foxi - vsaj okno odpri in nabij Golico do fula.
Kinnniy :: 18.04.2021 ob 22:10
Fox :: 18.04.2021 ob 22:35
Avtor: Sunbeam
Avtor: Kinnniy
Najebbemo pa mi .... ker te beremo........ Ampak Foxi - vsaj okno odpri in nabij Golico do fula.


haha evoo super Bim, ti bi moral zdajle videti mojega deca, on obozuje naso domaco govejo musko! No Joke in pride v sobo in slisi da predvajam na Golici zacne plesat haha. No zdaj je pa Radio Veseljak to tko na vsake kvatre ima take scene haha Ampak na Golici je se meni super.

Komaj cakam da ga pripeljem v Slovenijo, samo upam da ga moja familja ne bo gonila takoj v hribe haha ker moj dedec je mestno dete to bo smeha Drugace si pa zelo zeli obiskati mojo domovino to kar je videl kako lepo imamo, no saj Slovenija je res lepa, pogresam. Upam da ko dvignejo te ukrepe da lahko pridem obiskati.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.