PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Oprah za predsednico? - 6


Mitzi :: 12.01.2018 ob 0:53
Avtor: Dojenček
Kako lepo pleše pogo , res je nekaj posebnega.

Aha, res je.
Mitzi :: 13.01.2018 ob 9:47
"Najprej bi rad povedal, da imam neizmerno količino spoštovanja do vsega, kar je Oprah dosegla in prispevala v svojem življenju. Kar sem objavil, sploh ni bil napad na Oprah. Samo bila je oseba, ki je bila fotografirana s prašičem na fotografiji. Kar sem vnovič objavil, je bil komentar na hinavske dvojne standarde obnašanja v Hollywoodu," je v posnetku na Facebooku poudaril pevec Seal, ki je doživel precejšen odziv, ko je objavil svoje mnenje na Instagramu.


"Še enkrat, to ni bil napad na Oprah, to je bilo le opazka o toksični naravi Hollywooda. Vsem, ki ste bili posiljeni in spolno zlorabljeni, vam ploskam za to, kar ste naredili. Za kar ste naredili, je potreben pravi pogum. Prosim, če s tem nadaljujete, saj je to edini način, da to rešimo. Da odprto govorimo o tem, v dialogu. Kaj pa če bi imeli oznake #vsismovedeli, #povejmoresnico ali #odgovornost?" je svoj iskreni izliv zaključil zvezdnik.


http://www.24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/seal-odgovarja-ne-gre-za-napad-na-oprah-temvec-za-kritiko-dvojnih-meril-v-hollywoodu.html
Car prestižnega Balkona :: 16.01.2018 ob 15:43
Avtor: Mitzi
Avtor: Mitzi
Oprah je mila oblika Hillary. Če bo šla res v tekmo boste izvedeli za marsikaj ogabnega, saj bo predsedniška tekma ponovno umazana, ter tako vsaj zanimiva. http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/oprah-winfrey-seal-golden-globes-speech-sexual-harassment-harvey-weinstein-instagram-hollywood-a8153791.html


To je tisti Seal, ki ga je žena obtožila varanja in nasilja?
In tisti, ki je zabaval Ramzana Kadirova?
Kaj od tega so govorice in kaj je res?

Ne zagovarjam nikogar in nisem poznavalka Oprah, ne bom je pa tudi obtoževala zaradi tega, ker se je fotografirala z Weinsteinom. Prav tako se je tudi z marsikom drugim, vendarle je ženska, ki jo pozna praktično ves svet.

Moj pogled na gospoda W in žrtve sem pa tukaj že obelodanila.


1. Morda, če ga je res ne vem pa koliko je bilo v tem resnice in koliko ne.
2. Sem poguglal tega gospoda in vidim, da je en Češki VIP-ovec, vendar ne vem, kaj naj bi bilo z zabavanjem narobe?
3. Ne vem.

In ne glede na to, ali bi bila njegova izjava, zaradi odgovor na ta vprašanja kaj manj/bolj resnična?

Ni narobe, da se je Oprah slikala z njim, ampak je z W-jem osebno prijateljevala, tudi ko je že vedela za njegove umazane skrivnosti (baje se je o tem po Hollywoodu govorilo že precej časa in je gospa vedela tudi za dokaze).

Oprah je ZDA s promoviranjem psevdoznanosti (dr. Oz, anticeplenje) povzročila ogromno škodo, poleg tega pa se obrača po vetru, ima pa karizmo. Na nek način me spominja na Trumpa, saj zato jo ima pa rad.


Đizs no, Kadirov ni češki vipovec, ampak čečenski diktator, za katerega je marsikdo mnenja da je popolnoma nor. Odgovoren za smrt mnogih, med drugimi tudi Ane Politkovske. Ni mi jasno kateri google nekateri uporabljate, da pridete do takih neresnic, ki jih potem širite naokoli. Postavlja pa to močno pod vprašaj tudi ostale vaše trditve.

Dr. Oza in anticepljenja pa ne bom komentirala, ker zadeve ne poznam.


Pač se nimam časa ukvarjati s temi diktatorji v xy državah. Priznam pa, da sem Čečenija prevedel v Češka, tudi najboljšik se zgodi. Želim le povedati, da ni pametno, da se predsednika izbira na podlagi karizme.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.