PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

OBVEZNO CEPLJENJE PROTI BOLEZNI COVID-19 - ste za ali proti? - 2


Mici :: 02.09.2021 ob 8:33
Sem pri prejšnji sodelavki videla kako poteka šolanje od doma.
Ne vem no, tudi če ga ne bi bilo...
Mačka :: 02.09.2021 ob 9:25
Avtor: Mici
Sem pri prejšnji sodelavki videla kako poteka šolanje od doma.
Ne vem no, tudi če ga ne bi bilo...


Nooo, stvar staršev. Sem jaz v predkorona času slišala dve mamici v pogovoru, ker sem jaz našemu napisala 10 računov zadnji teden počitnic, da vsaj mal povadi, in sta videli pa komentirali, da šola je skrb učiteljic, da ona ne bo doma otroku naloge gledala in preverjala, da je učiteljica plačana za to. Pri takih pa je problem, ja. Tuki pa ni sam covid tisti, ki bi podpiral lenobo staršev oz.njihovo vzgojo, ce sončka niso naučili, da mora v zadnjem triletju oš pa že začet sam delat za šolo, en povprečen otrok naj bi bil tega sposoben. Za oš pišem, srednješolci pa nekak sklepam, da si znajo pomoč najti sami, če jim ne gre, huje je za tiste srednješolce, ki imajo prakso v šoli. Za take pač naj ne bi zapirali šol.
Mici :: 02.09.2021 ob 9:33
Kako misliš da šolajo otroke tisti, ki so sebi kupovali izpite in diplomske naloge? In tisti ki jim ni mar?
Mačka :: 02.09.2021 ob 9:37
Oprosti, če pa ne zmoreš osnovne šole ponoviti, pa dost žalostno. Saj niso časi naših babic. Na netu se najde marsikaj za pomoč, ne samo rumeni cajtngi in 24kur. Če ti za lastnega otroka ni mar, za koga ti bo? V takem primeru obstaja socialna služba, da ukrepa, ker to je zanemarjanje otroka. Al so tam zato, da so in da enkrat na leto nove odločbe pošljejo?
Yara :: 02.09.2021 ob 10:05
Srčno upam, da lbodo to šolsko leto šole ostale odprte! Vsakemu ne leži šolanje na daljavo. Učitelji so prejšnje leto zaradi vsemogočnih videokonferenc preveč pričakovali. Snov se je jemala intenzivno kot bi bil pouk v normalnih razmerah. 6 ali še več šolskih ur videokonferenčnega pouka in nato še domače naloge + pošiljanje datotek/slik cele popoldneve... Govorim za svojega sina, lani 7. r. Ocene so začeli dobivati šele, ko se se vrnili v klopi.
Mici :: 02.09.2021 ob 10:14
Mačka, nimam jaz otrok v šoli. Pišem o tem, kar sem videvala na lastne oči.
bb :: 02.09.2021 ob 20:39
Ali se cepiš in/ali testiraš je ok, samo ne zajeb ... nič krive trgovke, sprevodnike, zdravstveno osebje ipd. s tem, da ne boš nosil maske v trgovini, javnem prometu, zdravstvenih ustanovah, ker da so ti kratene človekove pravice ...

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.