PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

novo veselje - 2


leskova mast :: 02.02.2022 ob 20:50
Avtor: kavbojke
Z osebo, ki primerja prodajo kavbojk s cepivi nima smisla diskutirati.


Dokler se cepivo, ki je celo po Pfizerjevem porocilu do aprila 2023 se vedno v poskusni fazi, daje tako casually across the board vsem ljudem, ne glede na njihov zdravstveni status, starost in druge dejavnike, ki so ovira pri drugih cepljenjih, lahko njihovo razpecavanje povsem upraviceno primerjam s prodajo kavbojk. Cepiva so artikel, ki ga kupujes preko davkov, in ce sodim po dosednjih izkusnjah iz razlicnih drzav, jih bos kupovala 1x do 3x na leto, kar prav tako ustreza pogostnosti prodaje kavbojk.
Po drugi strani so bile kavbojke misljene kot simbol ameriske korporacijske kulture, ki se je zajedla v vse pore sveta in posledicno, kar je danes v Ameriki, bo jutri v Angliji ali Nemciji in pojutrisnjem v Sloveniji. Tudi v tem pogledu so kavbojke povsem primerljiv artikel.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.