PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Nestrpnost do anticepilskih bedakov? - 2


tahita :: 09.07.2021 ob 11:51
Ne bi vseh metala v isti koš. Eni so slišali, drugi niso. Sicer pa je dejstvo, da smo ne glede na ime (iluminati, globoka država, masoni ali kar ostalo po izbiri) v rokah maloštevilnih korporacij, farmacevtskih hiš in posameznikov, ki se trenutno družijo na poletnem taboru milijarderjev.


“There are two things that are important in politics. The first is money and I can’t remember what the second one is.”
– Mark Hanna, Gilded Age industrialist and politician
iluminati obstajajo :: 09.07.2021 ob 12:07
Skrivni red, ki ga sicer ne štejemo med prostozidarske lože, imenovan Illuminati, je eden najbolj znanih in tudi najbolj popularnih skrivnih skupin v zgodovini. Razlika med Illuminati redom in prostozidarskimi ložami je, da v večini prostozidarji ne skrivajo svojega obstoja, čeprav je nekaj izmed njih bilo in je skrivnih in ne kažejo javno svojih članov, načel in dejanj. Illuminati pa je bil strogo skrivni red, ustvarjen z namenom 'razsvetliti' svet in ustvariti nov svetovni red z načeli, ki so jih postavili Adam Weishaupt in njegovi somišljeniki leta 1776 v nemškem Ingolstadtu. Nekateri menijo, da je Iluminati levičarski red, ki je poveličeval Satana in predstavljal politično in družbeno opozicijo rimokatoliški, pravoslavni in protestantski cerkvi. Teoretiki zarote trdijo, da je Illuminati sprožil in vplival na potek francoske revolucije leta 1789, ki je bila eden najpomembnejših dogodkov v moderni zgodovini Evrope in sveta. Mnogi moderni politiki, industrialci, bogataši in zvezdniki zabavne industrije naj bi bili zavezani iluminizmu in načelom spremembe sveta ter močne svetovne hierarhične organizacije pod vlado peščice ljudi.
Mici :: 09.07.2021 ob 14:30
Eh, pa kako sem lahko na reptiljance pozabila? So tudi jako popularni.
tahita :: 09.07.2021 ob 14:34
Na Vatikan in RKC nasploh si tudi pozabila.
Mici :: 09.07.2021 ob 15:45
Kaj imajo pa oni s teorijami zarot in cepljenjem?
tahita :: 09.07.2021 ob 17:50
S cepljenjem nič, enako kot ploščata zemlja in chemtrailsi.
S teorijami zarote tudi nič, če odmisliš dejstvo, da je RKC mati teorij zarote. Več pa iz spoštovanja do drugače mislečih ne bi.
leskova mast :: 09.07.2021 ob 18:57
samo testiram, ker mi ne dovoli.
leskova mast :: 09.07.2021 ob 19:17
Indijanci niso bili izpostavljeni dolocenim virusom, dokler niso prisli belci. Evropejski imunski sistem je bil navajen nanje, zato so jih lazje prebolevali. Imunski isistem domorodcev ni poznal virusov in ljudje so zbolevali in umirali mnozicno.

Kot pravijo imunologi, morajo virusi stalno kroziti, tudi med otroci, sicer se njihov imunski sistem ne more razviti. To jaz trobim mamam, ki drzijo otroke doma iz vrtca zaradi smrklja, a so trde kot les.

Na Novi Zelandiji se je zgodilo prav to.. Otroci obolevajo mnozicno za takimi dihalnimi in prehladnimi obolenji, ki so jih prej mimogrede z malo smrklja, malo kaslja, pa je bilo. Zaradi stalnega razkuzevanja, mask, fizicne izolacije so te enostavne bolezni postale tak problem, da so bolnice preobremenjene zaradi hospitaliziranih otrok. Znanstveniki ta pojav na splosno imenujejo imunski dolg. Tokrat ga imenujejo Covidni imunski dolg. In napovedujejo izbruhe bolezni, zlasti pri otrocih, ker smo bili leto dni prevec izolirani.

In isto bo dolgorocno zaradi cepljenj. Clovesko vrsto so nadaljevali ljudje brez zdravil, brez cepiv, tisti, najmocnejsi in mi smo njihovi potomci. Z napredkom medicine, ce temu lahko recemo tako, bo cloveska vrsta vedno bolj odvisna od umetnega vzdrzevanja zivljenja, kar vodi samo v eno: izumrtje. Seveda so moje besede smrtni greh, ker vsak gleda samo nase, ne na druge: cepi se zaradi mene, izoliraj se zaradi mene, razkuzuj se zaradi mene. Seveda je vse to zavito v skrb za sibkejse, ampak bistvo pod crto je isto. Zene nas vse sebicnost, ki nas bo na dolgi rok kot vrsto pokopala. V branje priporocam knjigo The Selfish Gene Richarda Dawkinsa.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.