PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Lustna sluzba ali izkoriscanje? - 3


Mici :: 01.03.2023 ob 18:19
SB, rabiš dokaze koliko tudi samomorov je bilo že zaradi virtuale?
Sunbeam :: 01.03.2023 ob 18:46
Avtor: Mici
SB, rabiš dokaze koliko tudi samomorov je bilo že zaradi virtuale?
Berem kar nekaj spletnih časopisov in ja, se pojavlja. Večinoma so to otroci v puberteti. Žal. Dvomim, da bi normalna oseba, ki ima razčiščeno v življenju, pri npr. 50 tih storila samomor, ker so jo na forumih poniževali in dajali v nič.
Mici :: 01.03.2023 ob 19:00
A ti narišem da boš razumel? Odrasli ki žalijo, imajo male človečke in jih vzgajajo v sovraštvu. Epidemija se širi. Pa saj vidiš kakšna greznica je v nekaj letih ratal splet. In bognedaj da se spravijo na tvoje otroke. Boš potem tudi tako faking toleranten?
In ja, samomor je naredil tudi ravnatelj.
Sunbeam :: 01.03.2023 ob 19:13
A ti narišem, da boš razumel? Vidiš MTZ kako greš takoj na nož, če ni po tvoje. Potem se čudiš, da je splet postal greznica.
Jaz sem nekoč, pred leti LM takrat še PR napisal, da je tercialka. Prepričan sem, da tega ni pozabila, vedno ko vidi moj nick se spomni. In ji grem na živce. Pa ne le njej. Če bi se zato sekiral, ah daj no, v življenju se ti dogodi marsikaj, ti to veš.
bb :: 01.03.2023 ob 19:46
Fox je carica!

Prehodila je dolgo in težko pot, tudi veliko je tvegala. Jaz se niti pod razno pri njenih letih ne bi zajebavala s kanadskim sistemom, kamor prideš kot nepopisan list, kjer se ti zradirajo vse pretekle izkušnje in moraš začeti iz popolne ničle vključno s šolanjem. Pridobivanje raznih kanadskih pravic je za moje pojme že prav ponižujoče in moraš biti skrajno potrpežljiv in ponižen, da sprejmeš vse to trpljenje. Razumem pa, zakaj beg v tujino, ker namreč pred leti je bilo večletno obdobje, ko se v Sloveniji ni dalo dobiti službe. Tisti, ki je imel službo, ni mogel razumeti, kako je ti ne moreš dobiti, bilo je nemogoče, zato je jasno, da enkrat narediš križ čez svojo državo in se ozreš čez mejo. Precej težje razumem odločitev za odhod iz Avstrije v Kanado, ker bi v evropskem sistemu veliko hitreje napredovala in z manj truda uspela, poleg tega bi se lahko brez težav vrnila nazaj v Slovenijo, če bi želela (v splošnem je kvaliteta življenja v Sloveniji vseeno na visokem nivoju, tako da niti slučajno se ne bi mučila z nekim tujim in novim sistemom in bila nenehno odvisna od tipa, ki ti daje streho nad glavo).

Fox, vse čestitke za prehojeno pot in uspešno delo v novi službi ti želim. Pa itak, da nas še prideš pogledat sem in nas razsvetliš še s kakšnim utrinkom iz življenja v tam onkraj.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.