PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Koncno odprli telovadnico!!! - 2


Fox :: 05.09.2020 ob 13:49
Avtor: Hm
V bloku mate telovadnico, bazen? Matr pa to je vrhunsko! Kaj takšnega lahko v Sloveniji le SANJAMO! so pa zato vsaj cene stanovanj v prestolnici povsem primerljive z vašimi v kanadi! To pa znajo ti slovenski nepremičninski oderuhi prekopirat!


Je fajn, samo maintenance fee je 800 cad mesecno v to je vkljucena se voda in TV mislim da in uporaba celotne telovadnice. Ja v LJ se mi zdijo cene zelo visoke!
Fox :: 05.09.2020 ob 13:52
Avtor: običajno
V večjih mestih je običajno, da imajo skupne prostore, telovadnico, sobo za druženje, pralnico in podobno. Nič nenavadnega. Pri nas ni tega, mogoče v kakšnem novejšem bloku. Ne oziraj se na štajerca, ki mu alkohol hitro razjeda že naravno okrnjene možgane.


Pralnico ima nasa stavba v vsakem stanovanju, ni skupne pralnice. Ima vsako stanovanje posebej sobo kjer je susilec in pralni stroj in omare prostor za shranjevanje. Tko kot storage room/laundry room. Od tete stavba v Windsorju je pa imela skupno pralnico s stroji in susilci v stavbi.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.