PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Klarina dvojnica - 2


bb :: 13.11.2021 ob 17:13
Ta se pa ima za divo
dih vzame :: 13.11.2021 ob 17:57
Tole je pa tako lepa punca, da kar sapo lovim . Dobro je postrižena.
In ta vaša Klara je kar prišla
leskova mast :: 13.11.2021 ob 18:52
Ko je prisla, je zgledala bolj kot ena sestradana in na pol zmrznjena podgana s petimi sprijetimi kocinami. Niti senca same sebe ni bila. Nimam pojma, od kje se je vzela. Bilo je Februarja, okoli 11 ponoci in minus 20 in svez sneg na tleh. Mogoce so lastniki umrli ali sli v dom za stare in so jo otroci odvrgli, ali pa se je komu izgubila. Bilo je jasno, da je navajena na ljudi. Ampak se nihce ni oglasil, ne na oglase na internetni strani za domace zivali, ne lokalno. In tudi nihce je ni hotel vzeti.

Je pa to delovna in skrbna punca. Kakih 50 m od hise je mikro gozdicek iz trepetlik in tam zdaj ze vec kot eno uro sedi na enem podstavku in caka, ce bo v listju kaj zasustelo. Kaksna debela miska. A jih ne poje. Prinese jih domov, da ne bi kdo ostal lacen. Na sliki sedi na eni prastari leseni kozi, ki jo je odkrila, ko je bila koza namenjena za na odpad in ji je bila tako vsec, da je koza ostala samo zaradi nje. Vsa majava, ampak Klarina najljubsa razgledna tocka in praskalnik hkrati.

Tudi diva ni. Do svojega osebja je zelo demokraticna in egalitarna.
bb :: 13.11.2021 ob 19:06
A jo lahko vzameš v naročje in jo cartaš?
leskova mast :: 13.11.2021 ob 19:15
Kar sama pride. Ce jo vzames v narocje, se najprej pritozuje, ko jo 3x pobozas, se udobno namesti in uziva ali zaspi. Ce gledas film, bo spala do konca. Ce jo zacnes krtaciti, ko je v narocju, bo nastavila se trebuh. Je zelo druzabna, ceprav ne ravno crkljiva. Ampak narocje obozuje. Najraje se igra skrivalnice. Nekam se skrijes, za kaksno steno, vrata, ona te isce in ko pride do tebe, skocis ven in jo prestrasis. Potem bezi kot nora in se sama skrije in vidis, da vsa napeto caka, da jo bos nasel. In ko jo najdes zbezi in se spet skrije in te caka..
bb :: 13.11.2021 ob 19:27
Ha, ha, faca.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.