PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Kandsko-ameriške sanje - 3


. :: 10.09.2018 ob 16:55
Avtor: porajkel
Tu se ne gre za to, kaj smes in cesa ne, ampak za princip.

kakšen princip?
porajkel :: 10.09.2018 ob 17:06
Navodila:
1) Iz slovarja vzemi besedo princip
2) Iz teme naberi predhodne poste
3) Na forumu naberi predhodne teme in poste o pisanju z modrim in crnim nikom
4) Vse vrzi v velik lonec
5) Naj rahlo vre 1 uro ob stalnem mesanju
5) Ko je skuhano, odstrani lonec s stedilnika
6) Postrezi si z velikim kosom domacega koruznega kruha
vednonesramen :: 10.09.2018 ob 17:32
Avtor: porajkel
Avtor: desiree
Avtor: porajkel
Slovenska alternativa: junakinja vegetira na domaci podstrehi in vmes se hodi fiksat na Metelkovo, po placo na zeleznisko postajo in po zepnino na CDS, vse dokler dokler se oce pijanec ne zvrne v jarek.

No malo popravka, po zadnjih raziskavah Slovenska junakinja ali junak nič dalj ne vegetira pri starših kot ostali mladci po evropi razlika je plus minus dve leti odvisno katero državo vzameš za primerjavo, kar se fiksanja tiče smo še zelooooo daleč od problemov, ki jih ima s tem kanadska država samo, da oni ne hodijo na Metelkovo imajo tega več kot dovolj po mestnih parkih, ja smo socialna država in CSD pomaga pomoči potrebnim seveda pod nekimi pogoji in ne kar vsevprek, sem pa kar malo presenečen, da v Kanadi ni pijančkov kot kaže še jarkov ne.


Veš kako je, vedno so najbolj pametni tisti, ki se jim zdi da vedo, pa slišali so nekaj o tem


Ne zalit VNja, no. Je tvoj prijatelj.

Mimogrede, Desiree odgovarja na tvoj post samo bi bilo utopično mislit, da razumeš.
Imam občutek, da je veliko grenkobe v tvojih postih glede življenja v Sloveniji in da ti ni ravno všeč kako živimo oziroma očitno po tvoje živimo prelagodno in prebogato glede na to, da imaš stalne pripombe in primerjave, je razlog temu ljubosumje nad standardom v sloveniji, morda tvoja odločitev odhoda v tujino in sedaj bereš, da nismo ravno taki reveži kot bi ti rada prikazala in se še vedno trudiš prikazat na način, da če ne gre bo pa CSD pomagal, ali pa starši itak po tvoje slovenci živijo na podstrešju pri starših in čakajo na pomoč, skratka imaš kar malo fobije okoli slovencev in njihove domovine, samo je tebi všeč ali ne tako tukaj je in bom uporabil kar tvoje besede v drugi temi, vse se da, če se hoče, res je vse se da, če se hoče in tudi uspeti in normalno živeti v Sloveniji se da, samo hoteti se mora!
porajkel :: 10.09.2018 ob 17:44
Jaz razumem, da ti ne razumes, da jaz razumem.
Drugi odstavek je pa tvoja osebna percepcija.
porajkel :: 10.09.2018 ob 17:57
Samo tole se dodam. Nekdo je to temo odprl, zato da provocira in zali. Kaj ce bi jaz odprla tako temo o Sloveniji? In bi nekdo branil Slovenijo. Bi njega tudi napadali, pisali, da nima pojma in ostalo?
vednonesramen :: 10.09.2018 ob 18:18
Avtor: porajkel
Samo tole se dodam. Nekdo je to temo odprl, zato da provocira in zali. Kaj ce bi jaz odprla tako temo o Sloveniji? In bi nekdo branil Slovenijo. Bi njega tudi napadali, pisali, da nima pojma in ostalo?

Ne glede na to kdo bi bil in če bi pisal zadeve za katere bi vedel, da ni res bi se oglasil, meni je vseeno kdo je na drugi strani, če piše bedarije ali neresnice se bom vedno javil, v tej temi se v avtorja nisem spotikal, ker provokacije anonimnežev nimajo učinka, ti si pač nasedla in namesto, da bi utemeljevala s stanjem in politiko Kanade si vmes dala slovenske razmere, ki pa te že nekaj časa motijo.
WiCkEd WiTcH :: 10.09.2018 ob 18:18
Ne razumem vas. Povsod po svetu, tudi v Sloveniji in Kanadi, je tako med kot sranje. Povsod so jarki, povsod so narkomani, povsod živijo v mamahotelih...kje je razlika?
Ima porajkel v tem prav: tema je odprta z namenom provociranja in žaljenja, porajkel pa je v prvem postu samo potegnila vzporednico s Slovenijo.
WiCkEd WiTcH :: 10.09.2018 ob 18:20
namesto, da bi utemeljevala s stanjem in politiko Kanade si vmes dala slovenske razmere, ki pa te že nekaj časa motijo.

Kot sam praviš: provokacija anonimneža. In namesto, da bi karkoli utemeljevala (ker, kot praviš, je brezveze), je vrnila z vzporednico.
desiree :: 10.09.2018 ob 18:34
Ne razumem vas. Povsod po svetu, tudi v Sloveniji in Kanadi, je tako med kot sranje. Povsod so jarki, povsod so narkomani, povsod živijo v mamahotelih...kje je razlika?
Ima porajkel v tem prav: tema je odprta z namenom provociranja in žaljenja, porajkel pa je v prvem postu samo potegnila vzporednico s Slovenijo.No no, tukaj je že bilo toliko provokacij in toliko odzivov - kregov, da je pamatnemu človeku jasno, da je karšnokoli utemeljevanje in vlačenje vzporednic sizofovo delo.
Je pa pri tej uporabnici vedno zaslediti vsevedništvo in pokroviteljstvo, utemeljevanja pa bolj malo, pa četudi jo poprosiš.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.