PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

kaksno bluzo iz tega blaga - 2


bb :: 23.01.2022 ob 19:16
Že nekaj let so moderne bluze, obleke s čisto drobnimi rožicami ena zraven druge, meni pa je to tako starinsko. So mi večji cvetovi na bolj prazni podlagi, lepši.

Zavestno ne kupujem črnih zgornjih delov oblačil, edino spodnje dele pa, ker jih lahko kombiniraš z vsemi. Črno - bela kombinacija mi je fajn in je imam kar precejkrat, nisem pa cela črna. Če se le da, vse kupujem v svetlih barvah. Zadnjič se mi je zgodilo tole, da sem šla v Eurospin nekaj iskat, kupila pa sem plašč, ne morem verjeti, ha, ha. Je nežno svetlo sive barve, kao iz "volne", je tak, da se ga samo ogrne, ne da se ga zapeti, je za spomladi. Je oversized, in ker po večini prodajajo samo take, meni pa ti ravni kroji ne ustrezajo, nisem želela veliko dati zanj. Zato sem sem pograbila kar tega, saj ne more stati veliko, na blagajni ugotovim, da je 20 eur, he, he. Še nikoli nisem kupila oblačil v diskontu. Zdaj ga bom malo "okinčala" z malo bolj nobel gumbi, s kakšnimi okrasnimi robovi in mogoče preživim zgodnjo pomlad samo s tem. Drugače pa še namerevam kupiti enega finega, samo to, kar zdaj prodajajo, je živ obup glede krojev.
mončika :: 23.01.2022 ob 19:38
Jaz bom nocoj sanjala o bluzi in hlačah z linka, ki ga je prilepila Jara.
Modra bluza z belo rdečimi cvetovi in bele hlače - v peti vrsti
Yara :: 23.01.2022 ob 19:38
Jaz imam pa še iz srednješolskih časov globoko zakoreninjeni pridih darkerstva, kar se pozna tudi na izbiri oblačil. V hladnejšem obdobju ponavadi črna v kombinaciji z drugimi barvami. Rada imam črno, čeprav se tudi potrudim, da nisem vedno od glave do peta v čnem. Rada imam tudi rdečo, sivo, vojaško zeleno. Bela, roza, rumena absolutno odpadejo.
V rožcah sem pa samo, če kaj spijem
Čeprav sem lansko poletje presenetila samo sebe, ko sem si za krst moževih nečakov kupila modro oblekco s potiskom rožic. Kaj češ, staram se
Sunbeam :: 24.01.2022 ob 16:24
Avtor: Yara

V rožcah sem pa samo, če kaj spijem
Dolenjski geni so kar močni. Naši.....
Končno ena ki prizna, da včasih kaj rukne. No še dr. M. in Mačka.
Drugače same vzorne tukaj, kuča, posao, kuča, misijonarc, spanje.
leskova mast :: 24.01.2022 ob 20:42
Moji tudi, ampak zgleda, da so me skombinirali iz nedolenjskega deleza genov. In sem zadovoljna, da je tako.
leskova mast :: 25.01.2022 ob 17:41
Jaz crne ne prenesem, ker sem bila do polnoletnosti na prevec pogrebih bliznjih in najblizjih svojcev.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.