PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Kakšna razlika je v krompirju - 4


Cindy :: 06.09.2018 ob 22:15
Je grmelo..deža še ni.
zobatec :: 06.09.2018 ob 22:23
Avtor: mončika
Matr mi je groza bit sama v bajti. Še spat ne upam it


Tak je mene. Ker zadaj za hiško imam okna v pritličju.
Pa sem se navadila. Okna imam zvečer in ponoč samo na kip odprta. Pa vseeno najdem kakšno kobilco…….. glih mal prej sem jo, jo pokrijem s servetom, nardim tako bunko in jo nesem ven.

Pa včasih ene živali harajo… največ srne, pozimi pridejo še druge. In pol mi drug dan povedo sosedi, da so ob vso solato

Drgač pa skrbim pa ptice.
bb :: 07.09.2018 ob 19:43
Jaz isto naredim s kobilico, samo ti prifrči kar precej visoko skozi okno. Pa oglaša se, samo, ko prižgeš luč, je tiho, jo moraš najti. Potem pa jo ujameš v pulover ali v eno cunjo in jo vržeš ven, saj se znajde.

Sem šla malo ven ta teden, pritečem okrog ovinka in se paseta dve majhni srni, na poti, kjer se vedno najde kak sprehajalec. In potem se ustavim, nič, grem proti njima, ajde, jaz bi šla mimo si mislim, potem smo se nekako le srečali in odšli vsak po svoje.

Živali harajo vsak dan, srne vse pojedo, najraje kakšne vršičke od vrtnic.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.