PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

kako ve - 2


mončika :: 09.02.2018 ob 20:19
Avtor: Mačka
Lelj, ne nakladaj. Pomaga šipkov čaj, ampak ...
Ko sem prebrala kaj vse obstaja v ta namen na trgu in verjetno vredno več kot par glav solate, je ceneje, kupiti kar nov lak.
Sicer pa, če smem vprašat, kak lak imate, da se vam posuši? Jaz jih imam ene pet različnih, odprtih, še noben se mi ni posušil. Pa je vmes še en iz lidla za euro, dva.
Jaz, bi drugače dodala par kapljic toluena.


Pojma nimam, ka je toluen. Pa to je zlo star lak, skoraj do vrha poln, zato ga je škoda stran vržt.
Cindy :: 09.02.2018 ob 20:36
Jaz imam Lidlove kožne barve za 2e. Sem imela Lorealove pa so brezvezna jajca za 40e.
mončika :: 09.02.2018 ob 20:52
Pa to je ena prnesla stare lake in jih je škoda stran vržt.- so skor polni. Za kako stvarco polakirat bi bli še dobri.
bb :: 09.02.2018 ob 20:56
Jaz si nikoli ne lakiram nohtov.
Mačka :: 09.02.2018 ob 21:18
Saj zato sem ti rekla, da skuhaj šipkov čaj, lak pa vrži. A je enim res škoda zavreč nekaj, kar je novo vredno 2 evra? Tisto kar sem ti jaz svetovala, ti ne boš dobila v prosti prodaji. Po spletu te bo pa že poštnina prišla dražje kot nov lak. In ne morem verjeti, da bi šla ti v tako koštango, če si že pri solati inšpektorco na nedeljo u luft metala. Razumeš zdaj? Četudi je nekaj zastonj in podarjeno, je včasih še dražje kot novo. Bolj simpl ne znam razložit. Lep večer.
mončika :: 09.02.2018 ob 21:28
Avtor: Mačka
Saj zato sem ti rekla, da skuhaj šipkov čaj, lak pa vrži. A je enim res škoda zavreč nekaj, kar je novo vredno 2 evra? Tisto kar sem ti jaz svetovala, ti ne boš dobila v prosti prodaji. Po spletu te bo pa že poštnina prišla dražje kot nov lak. In ne morem verjeti, da bi šla ti v tako koštango, če si že pri solati inšpektorco na nedeljo u luft metala. Razumeš zdaj? Četudi je nekaj zastonj in podarjeno, je včasih še dražje kot novo. Bolj simpl ne znam razložit. Lep večer.Kaj kompliciraš? Star lak bi uporabili v delavnicah! Zakaj bi kupovali, če lahk tega uporabimo?
Mačka :: 09.02.2018 ob 21:36
No potem pa poguglaj. Tudi v lekarni lahko kupiš trind razredčilo za lak. 10eur.
Da ne bi o tem, katera komplicira, hlapne zadeve na smoli in topilih z vodo ne mores redčit. Osnovna OŠ.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.