Kako priklicati duha??? - 3

vednonesramen
24.11.2014 ob 16:38
Lahko da je ta, ne vem ne morm trdit jst sm ga gledu v letnem kinu v Novi Gradu sredi 80 tih , zna bit tole ja čeprav ne vem točnega naslova.
Črni mag
24.11.2014 ob 17:13
The Entity, mislim, da govoriva o istem filmu: žensko napade nevidni stvor, na koncu ga pa zalijejo s tekočim dušikom in ga odstranijo.

The Entity je drugače film, ki naj bi bil osnovan na resničnih dogodkih, a je povzet po knjigi Frank De Felitta (hollywoodski pisec) The Entity, kjer opisuje zgodbo Carle Moran. V resničnem življenju je dotični ženski ime Doris Bither.

"In real life, the victim/experiencer was called Doris Bither at the time. She was married multiple times and apparently changed her last name accordingly. She is described as having been intoxicated during most of her dealings with the parapsychologists. She had four children, 3 boys aged 10, 13 and 16, which were interviewed, and one daughter, 6, that was never seen.
She lived in Culver city, California in a shabby house that was “twice condemned” by the city."
Link do celotnega clanka

Zanimivo, da je bila ženska psihično nestabilna in več ali manj časa alkoholizirana.


Zanimiv komentar:

"Reviewer:cglambdin "cglambdin" (Kansas) -
The entity is a very overrated horror film. There is a lot of hype surrounding this picture for two reasons. Like The Amityville Horror, much of the hype surrounding this film comes directly from its producers having advertised it as a true story, or having been "based on a real incident," etc. Neither The Amityville Horror nor The Entity are of course "true stories," but they do differ in one important way: The Amityville Horror was a blatant hoax that the Lutz's cooked up with the help of their lawyer. The Entity however is likely not based on a hoax, but that does not mean that the poor woman involved was terrorized by a ghost. Though she likely believed she was, any psychologist will tell you she probably suffered from sleep paralysis conjoined with temporal lobe seizures. This condition often makes one think one is being molested by some type of entity: you can't move, you feel the presence of another person in the room but you can't see them, and there is usually a sexual connotation involved. This disorder likely spawned medieval stories of and belief in incubi and sucubi, as well as many modern alien abduction/sexual experimentation beliefs. " Vir

In tako kot vedno se pregovorno resnične zgodbe preobrazijo v psihološke fenomene, psihoze, napihnjene zgodbe ali enostavno izmišljotine.
firbec babji
24.11.2014 ob 17:33
veš, če ti nekaj ali nečesa ne verjameš, še ne pomeni, da tega ni.
dr. psih., doc. med., Maria
24.11.2014 ob 17:39
Ravno tako, kot če ti nekaj verjameš, da je, še ne pomeni, da tudi res je. Kot otrok si verjela v božička in zobno vilo - seda menda ne verjameš več:) Nekoč si morda verjela v pekel, nebesa in boga - sedaj pa ne verjameš več.

Smo v motnih vodah, nihče pa nima prav in nihče nima narobe.

Je pa res, da v teh motnih vodah operirajo osebe, ki prav tako nimajo vedno trezne glave in je zato težko verjeti takim stvarem.
vednonesramen
24.11.2014 ob 17:46
Avtor: dr. psih., doc. med., Maria
Ravno tako, kot če ti nekaj verjameš, da je, še ne pomeni, da tudi res je. Kot otrok si verjela v božička in zobno vilo - seda menda ne verjameš več:) Nekoč si morda verjela v pekel, nebesa in boga - sedaj pa ne verjameš več.

Smo v motnih vodah, nihče pa nima prav in nihče nima narobe.

Je pa res, da v teh motnih vodah operirajo osebe, ki prav tako nimajo vedno trezne glave in je zato težko verjeti takim stvarem.

Božička pa čist pr gmah pust, valjda da verjamem, če bom rekel da ne, adijo darila
vednonesramen
24.11.2014 ob 18:03
Črni mag...... nepojasnenega je ogromno tudi znanstveniki ne znajo pojasniti veliko zadev , pleme Aborginov ki se sporazumeva s telepatijo čeprav so kilometre vsak sebi, ljudje ki lahko lebdijo, v Brazilski đungli jih je našel raziskovalec Favcet v dvajsetih letih prejšnega stoletja pleme kjer posamezniki lahko lebdijo iz sedečega položaja s spodvihanimi nogami so se dvignili skoraj meter v zrak, to je dokumentiral v svoji knjigi , ali pa ljudje s telekinetičnimi sposobnostmi, ravno tako pleme iz Kostariške đungle, brez težav premikajo predmete ali pa prisilijo človeka da se vsede, naredi korak proti svoji volji itd tega je ogromno obstojajo ljudje ki energijo ki je okoli nas zberejo in z njo upravljajo , reče se ji ki ali či , ali najnovejše in nevarno če pride v neprave roke, antimaterija 1 gram je dovolj za energijo ki jo rabi manjše mesto za celo leto .
Črni mag
24.11.2014 ob 18:44
Ker je v teh vodah neizmerno veliko lažnjivih kljukcev, ki izkoriščajo naivnost ali pa strahove ljudi, menim, da dokler ni vsaj 1 ponovljivosti in objektivne dokumentacije (pa ne videoposnetki z 0.0001 megapikslov in pričam v stilu ugrabili so me vesolci) paranormalnih pojavov v realnosti, pri meni dotično ostaja v predalu z imenom bujna domišljija in pobožne želje.

Znanost preiskuje veljavnost dotičnih pojavov, kjer je mnoge žal ovrgla kot navadne potegavščine, druge npr. multiverse theory pa proučuje naprej.

Ah, kako naj pojasnim, npr alkimija, predhodnica kemije, je trdila, da je moč neplemenite stvari - svinec (s pomočjo kamna modrosti) spremeniti v zlato, kemija pa je dokazala, da tega ni mogoče narediti.
Satanic_girl_666
05.07.2024 ob 14:14
Avtor: Ćrni mag
Tako to gre in nič drugače: Prvi pogoj je, da imaš žmohtni talent vpogleda v 4 dimenzijo. To pa lahko testiraš.Pojdi v cvetličarno, tam postani za trenutek, oglej si okolico, odpri čutila, vonj, oko, sluh in predvsem sledi srcu in če imaš vsaj 1% talenta boš zaslišal klic rože izbranke, ki jo boš ti kupil. Zakaj? Roža izbranka služi kot "channel", medij, komunikator med našo in tujo dimenzijo. Tako je: roža te bo sama izbrala, a ti moraš biti odprt za njene signale, kajti če ne boš, duhov enostanvno ne moreš priklicati. Žal tako temu je in tako bo ostalo do konca naših zemeljskih dni.

Ko boš rožo prinesel domov jo moraš postaviti na najbolj energetsko bogato območje v tvoji spalni sobi in za njo moraš skrbeti bolj kot deviško deklino, kajti rabila bo vodo, h.ni ter prst bogato z nutrienti. In pazi to: najpomembnejše kar moraš storiti je to, da vsak večer pred spanjem zahvališ, da te je izbrala. Če bos sledil dotičnim navodilom, ti bo po 14 dneh, okoli 2.00 ali 3.00 v sanju, roža sprožila spalno paralizo in te preko astralne projekcije prenesla do duha. Tistega, duha, ki ti ga bo dodelila tvoja duša.

Tako bo in tako je.

To je to, če si imaš talent ti bo uspelo, če ne pa več sreče prihodnjič, v naslednjem življenju namreč.
sine a ti veš o čem se gre buraz tip se pogovarja o duhovih ti neki o črnih usranih rožicah. Aja in moja malenkost je slišala da je spalna paraliza praktično smrt. Demon te tko fazon ob 3 a.m. zbudi in te začne mučt dokler ne umreš. In ti greš tipu k želi mal več vrst o duhovih in demonih predlagat praktično samomor?! Dragi moj DUH prosim ne posluši ga ne kupuj neki uvelih rožic rajš čuvi denar buraz. Aja pa glede duhov in demonov lej za duhove ne vem tok vem pa dost glede demonov. Če bi rad kej demonov spawnu na primer satana boš mogu narisati pentagram in si najti 5 sveč iste barve. Potem boš moral recitirati kar nekaj kitic ki jih na pamet sicer ne znam ampak bi moral najti na YouTubu (verjemi mi dela ker sem poskusil) in če ne pride takoj se boš mogoče moral malo porezati in v vsako od sveč kaniti 1 kapljico svoje krvi (vsak demon ima rad kaj žrtvovanja). Potem bi moralo uspeti. Lp
Lol
05.07.2024 ob 15:06
O joj, tole je pa direkt za na psihiatrijo. Zapomnite si nekaj. Boga ni, duhov ni, demonov no. So le iluzije v vaših zblojenih možganih.
Odgovor lahko oddate kot gost. Vgrajena je časovna omejitev 30 sekund za oddajo novega sporočila.
© 2014-2024 Cvek123