PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Jutri se grem cepit - 3


Joke :: 09.03.2021 ob 14:01
Avtor: Fox
Avtor: Anka
Joj kolk nobel se slisi ESSENTIAL WORKER. Kaj pa dejansko delas?


ESSENTIAL WORK


Pucanje sekretov je tudi essential work
Fox :: 09.03.2021 ob 14:01
Si gledala vceraj 60 minutes? Najnovejse in naj naj naj zdravilo proti Covidu so antidepresivi. So rekli, da noben od prostovoljni poskusnih kuncev, ki jih je zobal, ni umrl. Kdo bo se piskrcek pristavil?


Nisem nic gledala, TVja skoraj nic ne gledam. Pri nas v sluzbi je eden izmed serverjev zbolel, baje ni bil cepljen. Tako da smo mogli ze v soboto zapret bistro in restavracijo za rezidente in ubogi rezidenti morajo zopet ostati v sobah in tudi tja se jim potem prinasa hrana. Baje je ta server imel pred kratkim rojstni dan in naj bi priredil neko privat zabavo (tako se suslja). Ker virus je moral prinesti od zunaj. Drugace sem pa izvedela od parih sodelavcev ki sta po drugi dozi bila ene 2 dni kar bolna z vrocino, trebuh ju je bolel, glava, hot flashes in podobno. Eden je prejel Moderno drugi Pfizer. Samo sta rekla ta in ta ki pa nista nic zbolela po drugi dozi, tako da odvisno od cloveka, upam da jaz ne bom. Danes imamo pa zopet obvezno testiranje za Covid v celotni stavbi, obicajno nas testirajo prostovoljno na 14 dni, danes bomo testirani vsi zaradi tega cloveka ki je zbolel.

Jaz mislim da ljudje sploh ne vedo kako in kaj in zakaj, cas bo pokazal kaj pomaga proti Covidu zaenkrat se vsi samo nekaj sprenevedajo.
Fox :: 09.03.2021 ob 14:22
Leskovka si gledala Harry in Meghan Markle intervju z Oprah? Tukaj se o tem kar precej govori, ker sta pribezala v Kanado...
leskova mast :: 09.03.2021 ob 16:55
Delno sem gledala. Malo Masterchef, malo H&M in malo Belgravio. Zadnje dvoje je se edino, kar gledam na TV in maksimalno 2x na mesec porocil, ki so samo se propaganda trenutne politicne korektnosti in strasenje, ne pa porocila. Sem skoz saltala. Samo to recem, ce je hotela, da jo popolnoma izlocijo iz kraljicine familije, je to s tem intervjujem dosegla. Ta zenska je totalna manipulatorka. Kar je prej ocitala medijem, je s tem intervjujem dokazala, da mediji niso kaj dosti pretiravali. Za otroka ni hotela naziva princ, razen, ker bi z nazivom imel pravico do vec varnostnikov, ampak je uzaljena, ker ga ni dobil. In pri skoraj 40ih ni vedela, da je treba pred kraljico curtsy in da so na dvoru odnosi bolj formalni kot v obicajnih druzinah? Kot bi vi rekli, meni ni treba buck prodajat. In Oprah me je cisto razocarala. 20 let nazaj sem jo obcudovala, zdaj je postala drekecmesalka. Nizko je padla. Harryja nisem kaj dosti poslusala, potem ko je zacel s strahom, da bo naredila samomor. Tipicno orodje izsiljevanja. Zakaj sta sla narediti se enega otroka, ce je ona tako psihicno labilna, kot trdita? Da bo se ta trpel, ker tale zadeva se ne bo dobro koncala. Edino, kar mi je bilo v intervjuju vsec, je bila terasa in Archiejev kurnik.
leskova mast :: 09.03.2021 ob 17:30
Tudi pri nas so cepljeni imeli podobne simptome, kot jih ti opisujes. So pa tudi bruhali in imeli drisko. Tresenje, vrocina, podobno kot gripa so povecini rekli, da je trajalo 2 ali 3 dni. Ena je rekla, da je bilo tako hudo, da je sla na urgenco. Ampak enim pa ni bilo nic. Cista loterija. Sprasujem se, glede na to, da v telo dajo mRNA, kaksne bodo dolgotrajne posledice tujega genoma. Po porocilih, naj bi bilo okoli 80% virusovega genoma, a ce se bo zgodilo, je zadosti 1%. Ze precej nazaj se je vedelo, da se mRNA lahko vgradi v drug organizem, sicer se to zgodi redko, a ni izkljuceno. In potem si tak kot ljudje, ki dobijo tuj organ in ga telo zavraca in zato zivis s kronicnim vnetjem.

Tudi ne vidim nobenega smisla v tem, da se cepis, potem pa se naprej nosis masko in se testiras. Kje je tu zascita? Tu zame ni nobene logike. Ampak ljudje v strahu vse pozrejo in vse sprejmejo in postajajo vedno manjsi in manjsi. No ja, bo pa njegova GMO komponenta zrasla. Naravna imunost tako ne deluje. Zato sem vse bolj prepricana, da je cepljenje, sploh tole z mRNAjem en velik hoax. Epidemije pridejo in grejo, ce imas sreco, fino, ce zbolis ali celo umres, tough luck. Tako je slo ze milijone let. Ce bi ze milijon let nazaj zaceli cepiti, cloveske vrste danes ne bi bilo vec, ker bi tekom tisocletij postali odvisni od umetnega vzdrzevanja zivljenja. Tako so pa preziveli samo najmocnejsi. Ja, je hudo za druzino, tudi meni so umrli najblizji, zato presneto dobro vem, kako te taka smrt sesuje, Pravzaprav se po taki smrti nikoli vec cisto ne poberes in si spremenjen do konca zivljenja, Ampak imamo samo eno izbiro: ali se trudimo, da prezivi clovek kot vrsta ali kot posameznik. Na ograji ne bomo mogli sedeti.
Mačka :: 09.03.2021 ob 17:33
V cetrtek pospegam, kero cepivo dobi nasa sorodnica. Bo drugi odmerek ze.
leskova mast :: 09.03.2021 ob 17:38
Je po prvem imela kaksno reakcijo ali je slo gladko skozi?
Prva dva stara, ki ju osebno poznam in sta se sla cepit prejsnji cetrtek, nista imela nobenih tezav, razen bolecin v roki. Ona blizu 80, on malo cez. Dobila sta Pfizer. Se mi zdi, da imata 14. aprila naslednjo rundo. Upajmo, da bo v redu.
Mačka :: 09.03.2021 ob 17:51
Brez problema
Sunbeam :: 09.03.2021 ob 18:01
LM IN FX....Pred nekaj dnevi so na Radiu City debatirali, da so začeli v Kanadi raziskovati, zakaj kanadsko surovo maslo ni več tako mazavo, da se brez problema maže na kruh. Prišli so do spoznanja, da so vaši farmerji hranili krave z dodatki palmovega olja. Sta slišali za to afero?
leskova mast :: 09.03.2021 ob 18:21
Hvala za informacijo. Nisem imela pojma, ker prakticno ne gledam vec porocil, farmerji pa tudi ne razglasajo na glas, kako goljufajo. Je pa vse mozno, ker je hrana nizke kvalitete.Marsikatero maslo je pobarvano na rumeno. Se vedno je ogromno soljenega masla. Nekoc ljudje sploh niso vedeli, da obstaja nesoljeno maslo in za kaj naj bi se uporabilo. Goljufa se kjer se da brez vesti.
Sem zdajle pogledala. Kravam dodajajo palmino olje, kar naredi maslo iz njihovega mleka bolj trdo. Pise, da to delajo ze desetletja, ker rahlo poveca kolicino mleka in zvisa mascobo. Joj, so zabavni: zdruzenje kmetov je dalo kmetom nasvet, naj zacasno prenehajo s to prakso, dokler je raziskava v teku.

Sama se ze dolgo sprasujem, ce in koliko hormonov dodajajo kravam, prav tako za vecjo proizvodnjo mleka. V ZDA so dovoljeni, pri nas ne. Ampak vsem se svetijo $ v oceh.
Fox :: 10.03.2021 ob 1:20
Avtor: Sunbeam
LM IN FX....Pred nekaj dnevi so na Radiu City debatirali, da so začeli v Kanadi raziskovati, zakaj kanadsko surovo maslo ni več tako mazavo, da se brez problema maže na kruh. Prišli so do spoznanja, da so vaši farmerji hranili krave z dodatki palmovega olja. Sta slišali za to afero?


Slisala ja in zasledila nekaj clankov na Toronto Star casopisu njihovi spletni strani, ampak nisem brala o tem podrobneje.
tam zraven :: 10.03.2021 ob 11:13
Astra Zeneca .

Mnogo ljudi, ki so bili cepljeni ima res hude težave. Slabost, driska.
Samo pripoveduje se o tem. Nihče nič ne piše.
Nihče ne menja cepiva

Ve kdo kaj več?
Yara :: 10.03.2021 ob 14:56
Avtor: Fox
Leskovka si gledala Harry in Meghan Markle intervju z Oprah? Tukaj se o tem kar precej govori, ker sta pribezala v Kanado...


Joj, še naši mediji so polni tega.
Fox :: 10.03.2021 ob 15:27
Avtor: Yara
Avtor: Fox
Leskovka si gledala Harry in Meghan Markle intervju z Oprah? Tukaj se o tem kar precej govori, ker sta pribezala v Kanado...


Joj, še naši mediji so polni tega.


Poln kufr jih imam, samo da odvracajo pozornost od dejanskih problemov. Svet se podira, ljudje brez sluzb...potem pa tadva razvajencka eden bolj bolan od drugega. Sem si pogledala samo ene 10 min od tega intervjuja ki je Harry rekel da ima zdaj samo se denar od mamice 25 miljonov mu je Diana zapustila, tip je pa rekel kot da mu je zapustila drobiz haha, tadva sta res za na Luno, katastrofa, tega sploh ne bi smeli predvajati.
reveža :: 10.03.2021 ob 17:57
Če kupujeta take drage palače in plačujeta tako drago varovanje plus vse služabnike in ostale stroške, jima bo kmalu zmanjkalo. Za tak način življenja je 25 miljonov kar malo, pa že precej sta jih spiskala, služita pa ne prav veliko.
Kinnniy :: 10.03.2021 ob 18:39
Avtor: reveža
Če kupujeta take drage palače in plačujeta tako drago varovanje plus vse služabnike in ostale stroške, jima bo kmalu zmanjkalo. Za tak način življenja je 25 miljonov kar malo, pa že precej sta jih spiskala, služita pa ne prav veliko.[/quote

Ti pa si neodkrit finančni minister.

Tvoja finančna sposobnost bi laufala v Spodnjem Kašlju...pa da bi dec celo leto sekal, pripravljal drva v strmini.....in jih prodajal za 45€/kubik. TI pa vzrejala pujseke, sadila solato in molzla 26 krav. ...... Ohh tepka, zakaj se moraš smešit?
leskova mast :: 10.03.2021 ob 18:43
Vracam se k temi. Glavno, da sta se cepila. In zakaj noben ni nosil maske??????? Oprah je stara gospa, zanjo je nevarno, da se tako izpostavlja.

Dobro, da Harryja nisem skoraj nic poslusala, da nisem slisala tega o Dianinem drobizu. Take ljudi bi bilo treba slect vseh njihovih nazivov in zvez, jim dati v roke proverbialno kramp in lopato, jim spremeniti ime in naj si pomagajo kot vejo in znajo. Tako, za eno leto. Je kdo bral knjigo The Queen and I od Sue Townsend? Ona pise o kraljicini druzini, potem ko po uspesni protimonarhisticni revoluciji izgubijo prestol in vse privilegije in postanejo navadni drzavljani, tudi na socialni podpori (no, to uzivajo ze zdaj), vsi nesposobni za realno zivljenje, samo Anne nekaj malega miga, vsi drugi pa en sam jamr.

Meghan je fotelj revolucionarka, ki bi zrevolucionirala kraljicino druzino in celo ustavno monarhijo po svojih zeljah in predstavah, a ji ta dosezek na zalost ni uspel, zato se ubozica mascuje in igra na karto rasizma in zrtve krutega sveta, kar je skupaj z Oprah formula za uspesen sov. Cekini se ze zlivajo v toselj. Pa se ubogemu Harryju bodo kaj navrgli, ko je revez ostal brez podpore druzine. Jaz samo se to recem, da je cas, da se otroke zacne vzgajati ne za samopomilovanje ampak za zivljenje.
Mici :: 10.03.2021 ob 19:18
A to, da je njen dragi skakal naokrog s haklkrojci in pobijal Afganistance je pa ok, da se je kljub temu poročila z njim?
Kinnniy :: 10.03.2021 ob 19:24
Avtor: Mici
A to, da je njen dragi skakal naokrog s haklkrojci in pobijal Afganistance je pa ok, da se je kljub temu poročila z njim?


Vzpostavljal je MIR!
Sunbeam :: 10.03.2021 ob 20:53
Haklkrojci.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.