PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Izjave učiteljev - 2


porajkel :: 09.02.2018 ob 22:06
Avtor: -.-
jaz bi ženskemu spolu tako prepovedal poučevanje... pa naj zdaj feministke skočjo v luft. babnce ste dobre edino in le za kuhinjo in vzgojo svojih otrok... to je to. pa za delo kjer niste v interakciji z ljudmi, ker vam je takšno delo zaradi hormonov enostavno preveč tvegano dati. lahko naredite ogromno škode in jo tudi delate... sam poglejte sodstvo, pedagoško delo in še bi lahko našteval. ena neuravnovešena psihička lahko precej uniči na desetine generacij. Še za trgovke niste dobre, ker ko mate tiste dneve znate biti ekstremno neprijazne do strank. so moški tudi kot trgovci veliko primernejši.


Problem je, ker imate moski vedno tiste dneve. Torej prav tako ne sodite za kateder.
WiCkEd WiTcH :: 10.02.2018 ob 21:11
Noben učitelj ne govori tega. V tridesetih letih kariere v šolstvu - niti ena izmed zapisanih "anonimnih izjav", ni niti približek temu kar se učitelji pogovarjajo med seboj ali osebno menijo.

Ne vem, eni so res lahko žleht. In poznam tudi jaz primere, kjer se je ocene dajalo glede na priljubljenost.
In primer profesorja (sicer je res ravno s faksa prilezel), ki je začel hodit z dijakinjo poleti med njenim tretjim in četrtim letnikom. Menda so na šoli vedeli (bi bilo čudno, če ne bi...), a menda ni bilo sporno, ker ni učil njenega razreda. Skupaj sta bila vsaj eno leto.
desiree :: 11.02.2018 ob 8:30
Meni je bila najboljša tista, veste gospa, vaš pa ni nek bistroumnež, je pa izjemno pameten in dojemljiv. Ko pa je zvedela, kaj sem po izobrazbi, je pa postal še bistroumen, karkoli je po njeno to pač pomenilo
mcmis :: 12.02.2018 ob 10:12
zanimiva tema na valu 202, ravnokar.
vednonesramen :: 12.02.2018 ob 11:04
Avtor: desiree
Meni je bila najboljša tista, veste gospa, vaš pa ni nek bistroumnež, je pa izjemno pameten in dojemljiv. Ko pa je zvedela, kaj sem po izobrazbi, je pa postal še bistroumen, karkoli je po njeno to pač pomenilo

Tršica je rekla, nikol ne bo nič iz njega
crknjen_procesor :: 18.02.2018 ob 23:58
ne vem no, nisem še doživel tok slabih profesorjev, mogoče eno, ki se ji ni dalo, to je pa to
crknjen_procesor :: 19.02.2018 ob 0:00
kar se tiče teh, ki jih mam zdej so vsi dobri, sploh nimam o nobenemu nič slabega za reči
Druzinska terapevtka dr. Maria :: 19.02.2018 ob 9:47
Seveda ni tako slabih učiteljev (obstajajo slabi učitelji - vendar nobenih, ki bi bili tako slabi ali trdili karkoli, kar je bilo zgoraj napisano). Odgovori so bili sfabricirani za potrebe spodkopavanja stavke.
vednonesramen :: 19.02.2018 ob 14:12
Teorija zarote

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.