PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Imejmo se radi - 2


Fox :: 23.08.2021 ob 14:26
Avtor: Mačka
Avtor: Yara
Avtor: Mačka
Mah, od vsega sladkega, človk še sladkorno faše.
Pri nas se tud ne kregamo, samo izmenjujemo mnenja, včas tud z mal povečanimi decibeli. Nikakor mi ni jasno, kako so lahko nekje skoz vsi enakega mnenja in da nikoli ne zavre. Moraš bit brez hrbtenice čist, da si niti upaš ne rečt.
Sicer pa pravijo, ni hudega dokler ženska ropota in se krega, hudič je, ko utihne.


Menim, da tam, kjer se nikoli ne kregajo, mora bit nekaj narobe. Ni komunikacije ali pa je zlagana.

Meni tud ni normalno. In še, nekaj parov, kjer je na daleč zgledalo vse krasno in fajn, skoz z rokco v roki, se je čez čas odkrilo, da je bilo posredi marsikaj. Sploh varanje.


jst sem poznala en par, kjer se je mama od tega sina hvalila jojjj nasa ta mlada se pa nikol ne prepirata, tako super sta nobenih prepirov, dobesedno je to govorila, no ze takrat ko je njegova mama to govorila jo je varal, imela sta celo otroka skupaj, porocena nikoli samo zdaj sta ze zdavnaj narazen. Pa takrat ko je ta zenska rekla da se nikoli ne prepirata sem bila jaz stara ene 22 let pa se mi je totalno cudno zdelo in nenormalno da se nikoli ne prepirata hehe sem vedela da nekaj ni v redu.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.