Hofer postaja vse bolj in bolj poden trgovina. Lidl mu počasi sledi. SPAR je še najboljši trgovec.

Resnica
24.06.2024 ob 19:53
Hofer je res poden podna. Hočeš kupiti kakšno bio sadje - včasih bil prav bio kotiček, zdaj je sadje pomešano med drugo, a je sta največ vrsti in to je to, gledaš za bio mleko, ki je bilo res ugodno - tam okoli 1.3€. Zdaj ga sploh ni več. Le še neka njihova znamka za... tudi okol 1.3€, lol. Iščem Union Radler... jasno ga nimajo... iščeš milka 100g biskvit... itak, nimajo... sam se nek njihov šrot prodajajo. Res. Hofer je postal en velik poden za reveže. Lidl je malo boljš, a se tudi slabšajo.

Najboljša štacuna po mojem mnenje je SPAR. Imaš veliko izbire za vse. Za tiste socialkarje, ki kupujejo Budget šrot, do nekih povprečnih znamk, do precejšne izbire organskih izdelkov po relativno sprejemljivi ceni. Je pa res dobro kupovati, ko je na voljo 10% kupon.

Moje mnenje. Sem moral dati ven, ker sem po kar nekaj časa šel spet v Hofer in mi je zanj kra malo žal. So bili kar dobri zdaj so pa še en diskontar za reveže in c***e kot je Eurospin. Očitno to slovenska raja najbolj kupuje. Glavno, da je za Audi A6...
Resnica
24.06.2024 ob 19:54
...a sta največ dve vrsti...
Fox
25.06.2024 ob 14:03
7 let nazaj, 2017, preden sem odsla v Kanado, sem vedno kupovala v Hoferju. Mi je bila najboljsa trgovina takrat, kar dobra kvaliteta, poceni stvari, veliko bio produktov z okoliskih kmetij. Lidl je bil meni takrat nizji po kvaliteti od Hoferja.
Fox
25.06.2024 ob 14:06
Eurospin je imel nekaj produktov dobrih, recimo pasta, prigrizki, dolocene poceni sladkarije. Sem pa 1x tam kupila ogromno vreco krompirja, 90% gnilega znotraj, ko sem ga lupila nisem mogla verjeti. Pa ni bil videti na pogled da me gnil, znotraj pa ves rjav in gnil.
Resnica
25.06.2024 ob 14:39
Ja, pred leti je bil Hofer ok, zdaj je to štacuna za reveže in c***e - temu primerna je tudi ponudba. Verjetno pa ni za to kriv le Hofer ampak slovenceljkasti zarukanci, ki ves keš zmečejo za avto potem pa ni za hrano in kupujejo najcenejši šrot - (kradljivi) Hofer se je pa pač temu prilagodil in ponuja ta šrot.
lol
26.06.2024 ob 19:39
Hofer "kvaliteta"...

https://siol.net/novice/slovenija/dopolnjen-odpoklic-suhih-marelic-happy-harvest-637689

Tko je to, ko prodajaš najcenejši šrot.
bb
06.07.2024 ob 21:52
Največ nakupujem v Mercatorju in Eurospinu, kjer odkrivam čedalje več dobrih izdelkov in sem fanica Eurospina. V Hoferju kupujem ... v bistvu nič, razen za službeno malico, vendar sem že sita njihovih štručk in rogljičkov ter njihovih sladkarij. Moti me tudi, da sta sadje in zelenjava pogosto v takih povsem neprodušno zapakiranih embalažah, to je toliko enih odpadkov. Npr. por je prerezan na pol, potem pa stokrat zapakiran ali pa 4 popolnoma zapakirane paprike. Pa kdo to kupi? Še masla ne vem, katerega kupiti, ker so sami čudni, zato grem v Mercator in kupim maslo 1. klase, enako kupujem smetano za stepanje v Mercatorju, ker je v Hoferju neka čudna oz. je ni. Vedno pa v Hoferju kupim začimbe kumino, poper, ker je to pakirano v večjih embalažah. No, edino to.
Odgovor lahko oddate kot gost. Vgrajena je časovna omejitev 30 sekund za oddajo novega sporočila.
© 2014-2024 Cvek123