PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ej bejbe in bejboni - 4


bb :: 04.10.2018 ob 20:27
Ajjjjjaaa, zdaj si malo bolje predstavljam. To je meni prekomplicirano oz. to niso za vsak dan tile cakepopsi. Delam tisto, kar je enostavno, in kar lahko jem masovno

lej ti to, izgleda božansko, samo je pa tudi enega packanja, delikatnosti, če tega nisi vešč. Poskusi iz istega recepta kot je napisan na škatli, in ko boš delala vaflje, malo shranit mase za kakšno testno kroglico.

a kdo uporablja silikonske modelčke za peko? Meni to deluje tako "neapetitlih", prisegam na navadne pekače. Pa še kar nekaj se mi dozdeva, da se bi to stopilo, pa da se ob toploti kakšne strupene snovi izločajo, tako npr. kot se izloča pri navadni plastenki, če jo dolgo uporabljaš.
Dojenček :: 04.10.2018 ob 20:39
Kejkpopsi so čist izi za narest. Natakneš jih na paličko pomočiš v glazuro, potreseš s temi dekorativnimi mrvicami , bolj simpl kot pasulj in mladež jih visoko čisla.

Silikonskih zadevic nimam, niso pa nevarne, navsezadnje nosijo nekatere ženske celo reč silikona v telesu, pa so še vedno žive
WiCkEd WiTcH :: 05.10.2018 ob 7:46
Če bi si sama kaj gospodinjskega kupovala, bi bil tale pekač zadnji na listi. Nad vaflji nisem bila navdušena (zdaj sem, tudi zaradi čežane:P), cakepopsi so pa zame tudi en kup packanja. A ker ima Dojenček prav in tamali to kar razgrabijo, se bom potrudila. Mogoče imam spet predsodke.:D

Silikonskih modelov za peko pa nimam. Imela enega pa je bil (zame) čisto nepraktičen: nizek, velik in pravokoten. Pojma nisem imela, kaj naj naredim s tem. Sem dala naprej.
Za kake mafine bi mi mogoče prav prišlo...
WiCkEd WiTcH :: 05.10.2018 ob 7:48
Avtor: Dojenček


Silikonskih zadevic nimam, niso pa nevarne, navsezadnje nosijo nekatere ženske celo reč silikona v telesu, pa so še vedno žive

Jah, če bi jih pa dali v pečico na 180 stopinj kot silikonske pekače pa ne bi bile več žive. Vidiš, kako je silikon nevaren.;)

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.