PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Dobr jutr! - 5


porajkel :: 08.05.2018 ob 16:33
Jaz sem vedno mislila, da je tam toplo vreme. Zdaj vidim, da je bolj zoprno kot pri nas. Mi smo imeli zadnje dni 25 do 28 stopinj, sonce vsaj 2 tedna, nebo brez oblackov. Pravzaprav je bilo potrebno, da se poplave zaradi talecega se snega posusijo. Toliko snega ze desetletja ni bilo. Zdaj bodo ceste sestavili nazaj. Kmetje bodo ponekod lahko sejali sele konec junija, ce se bo zadosti posusilo do takrat, sicer sploh ne. Vidim pa, da zadnje dva dni en sosed ze seje, ker ima njivo rahlo dvignjeno in so se njegova jezerca ze posusila. Malo od nas so pasniki, veliki nekaj sto hektarjev, postali jezero. Lokalne race, gosi in druga perjad so pasnike v hipu predelali v mondeno letovisce. Krave pa se cakajo na boljse case.
martini :: 08.05.2018 ob 16:42
Predelali v mondeno letovišče

porajkel :: 08.05.2018 ob 17:38
Pocakaj na poletje. Pri vsej tej vodi bodo komarji poleti zgradili celo verigo hotelov s 5 zvezdicami. In hrano bodo imeli zastonj.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.