PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Danes je najlepši dan - 2


lelj :: 11.01.2018 ob 17:12
ker sem bil v otroštvu večkrat ujet pri recimo kriminalnih dejanjih sem že zgodaj spoznal, da se to ne splača in da moram biti pošten in zgleden državljan

prvič so me dobili v trgovini, ko me je stara mama poslala v trgovino
in ker sem imel občutek, da bo stara mama jezna če kupim še lonček sladoleda, sem sladoled skril v cekar
pri blagajni je prišla prodajalka vzela sladoled iz cekarja in ga dala na pult blagajne in brez besed odšla
tudi blagajničarka ni nič rekla

potem so me dobili v zvezi s kolesom in motorjem

dobili pa so me tudi v osnovni šoli, ko sem prepisoval iz plonk ceglca
učiteljica me je dobila ko je pobirala testne liste, pod testnim listom je bil pa plonk ceglc, ker sem ga pozabil skriti v žep

takrat sem se dokončno odločil, da se poslovim od kriminalne kariere
porajkel :: 12.01.2018 ob 1:42
Res je bil cudovit dan. -28 zjutraj, zrak kristalno svez, detajli so se videli na daljavo, nebo ze prav osladno modro, brez sapice in 10 cm novega snega, ki ga je bilo treba skidati. Kavbojke na gole noge, majica s kratkimi rokavi in ena z dolgimi in parka, stunfelce, gleznarje, parko , rokavice in kapo in hop na delo. Mojih je bilo kakih 7 metrov drivewaya. Uzitek. Ne vem, zakaj je zame kidanje snega tak uzitek. Sneg prsic, rahel kot puh in tako suh, da se kepe ne mores narediti, saj ti kar polzi med prsti. En dva tri je slo, po nekaj minutah mi je zakuhalo. Snega je se vedno za vzorec, in na njivah strnisce zgleda kot pastelno okrasta planjava.

Prides v mesto, temperatura za nekaj stopinj visja, smrad po izpusnih plinih, poslovne stolpnice v plinasti meglici vse do vrha na 200 metrih, na cesti avto pri avtu, kljub opozorilom za nizke temperature, med stavbami mrzla senca. Ceste sicer ze suhe, ampak tista sivina ti posesa vse veselje.

Kaj je zivalsko carstvo ali nekaj takega od Krasa? Majhne tanke modre skatlice. V Italijanski trgovini so imeli prav poseben display na modrem stojalu. Prej tega niso imeli. In Donat imajo po novem! Od katere firme je Donat? Prej so imeli samo Radensko.
Dojenček :: 12.01.2018 ob 2:30
Zivalsko carstvo so čokoladice, v ovitku se nahaja še sličica zivali ( in kratka karakteristika), ki jih otroci (lahko) zbirajo in lepijo v album. Takšne so bile, ko sem bila še otrok:

Kraš je hrvaška prehrambena tovarna, ena največjih v JV Evropi.
Donat je od Kolinske d.d., ki pa je kot Mercator pristala v lasti Hrvatov.
Dojenček :: 12.01.2018 ob 2:35
Še za utrjevanje nemščine :
-Donat Mg
-Kraš
porajkel :: 12.01.2018 ob 4:18
Hvala za informacijo. In kaj bodo naredili, ko bodo vse tujcem prodali? Padli na kolena in jih prosili za hrano? Ker drugega potem vec ne bo mogoce.

Trenutno se ucim o Lohnsteuerkarte, Steuererklärung, Steuerberater, Stellenanzeige, Zeitarbeitsfirmen, Gewerkschaften, kündingen in entlassen. Zoprna lekcija. Naslednja bo boljsa: prosti cas. In poenostavljenega Emil und die Detektive po malem berem in vse razumem.
Tale dva linka zgoraj sta pa precej bolj zahtevna, razumem in razberem manj kot 2/3.
lelj :: 12.01.2018 ob 6:49
Avtor: Dojenček
Zivalsko carstvo so čokoladice, v ovitku se nahaja še sličica zivali ( in kratka karakteristika), ki jih otroci (lahko) zbirajo in lepijo v album. Takšne so bile, ko sem bila še otrok:

Kraš je hrvaška prehrambena tovarna, ena največjih v JV Evropi.
Donat je od Kolinske d.d., ki pa je kot Mercator pristala v lasti Hrvatov.


hrvaško popolnoma neokusno sranje
Mitzi :: 12.01.2018 ob 6:53
*
Mitzi :: 12.01.2018 ob 6:55
*
WiCkEd WiTcH :: 12.01.2018 ob 7:50
Porajkel, ti pa živiš v pravi zimski pravljici! Samo mraz bi mene dotolkel.:(

Kraljestvo živali sem tudi jaz zbirala, samo niso bili ti modri ovitki, ampak pisani. Pa notri samo slikica s številko, opis je bil pa v albumu.
Danes se tudi težko zbere vse številke, imamo pa net in si lahko tako izmenjaš!:) Tudi za mlajše otroke imaš poseben album.
Pa meni so dobre te čokoladice!
WiCkEd WiTcH :: 12.01.2018 ob 7:51
Avtor: Mitzi
Čaki zdaj, pol zgodbice manjka.
Kaj si jim povedal in zakaj se je mali zaganjal vate?

Jaz še zdaj ne razumem.:D
Kaj je narobe s kolesom pod mostom?

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.