PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Beovićeva je boginja vseh zdravstvenih delavcev... spet jim bo zrihtala mastne dodatke... že jokca o 4. valu - 2


Mici :: 14.07.2021 ob 22:08
Ce nas Covid ne bo pokopal, zakaj se bi morali potem cepiti?

Zaradi covida imamo skoraj 4.500 mrtvih v Sloveniji, zaradi ukrepov, ki to sploh niso, pa umira država.
leskova mast :: 15.07.2021 ob 6:17
"Zaradi covida imamo skoraj 4.500 mrtvih v Sloveniji"

A ni tako, da Jansa in Co. samo lazejo in jim ni za zaupati?
Mici :: 15.07.2021 ob 6:40
A se lahko vsaj ob žrtvah vzdržiš?
Mici :: 15.07.2021 ob 7:02
In še najnovejša stupidnost.
Dijaki, ki so se vrnili iz Španije, se nekateri niso želeli testirati, spet drugi so jo pa okuženi podurhali na Hrvaško. Medtem pa promotor Kadič šera slike iz dopusta kje že? V Španiji seveda. Plus tega, da se najdejo njegove anticepilske objave.
Ampak je pa njihov in samo to šteje.
Mačka :: 15.07.2021 ob 7:27
Lej, boni za lani 300 milijonov. Macka in Mis se nic ne pritozujeta. Boni za letos kdove koliko. Cepljenje kaksnih 60 milijonov po tamalem plus stroski delovne sile, najem objektov, postavitev stolov, pregrad, usmerjanje reklame, novinarske konference, nadure nasega vrlega Jelkota, spostovanih doktorjev in droktoric, itd., itd., pa smo ze krepko cez 1 milijardo. Kje so se dodatki za naso vrlo policajko in njene sodelavce, dodatki za uboge zdravnike, ki vsak dan delajo 30-urne sihte, stroski za testiranje (po vsem, kar berem, morate vi biti svetovni rekorderji v testiranju) laboratorijska obdelava testov, mobilne enote, procesiranje vasih elektronskih unejev (po komandi EU), provizije.... Pod nekaj milijard tale Coronski hec ni bil. Koliko jih bo pa se, pa samo ci.gan.ka s kofetom ve.


Kaj mene tle notr tlačiš? Tiste bone bomo tko al tko plačali, če jih zapravimo al pa ne. Mi jih prideš pomagat zapravljat? Bova tipe v kopalkah špegali. Za lepši jutri.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.