PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

anketa o koroni - 2


leskova mast :: 23.07.2020 ob 20:03
Pri nas je verjetno podobna slika kot v anketi. Vecina je ze vsega navelicana, a pred "uradnimi" osebami si tega ne upajo reci na glas, v privatnem pogovoru pa zelijo normalizacijo.
Sem pa ravno zdnjic srecala eno zensko, ki je bila tako panicna, da mi je nekaj podala od dalec, s stegnjeno roko, da je ne bi okuzila in mi ni dovolila blize brez maske.

@bb Po moje je pri teh mladih vedno se kaj zraven, cesar ne mi, ne zdravniki ne vejo in bi lahko tudi sicer umrl ali pa pri prvi naslednji gripi. In verjamem, da pretiravajo z zdravljenjem. Ko sem imela gripo in pljucnico ene 2 pandemiji nazaj, je bilo menda precej hudo in sem tudi bledla. Danes bi me verjetno dali na ventilator z enakim ali slabsim koncnim efektom. Takrat pa samo antibiotiki in cakanje. Zato mislim, da se danes pretirava z zdravljenjem. V bitko grejo s topovi, kjer bi zadoscala lok in puscica. Za povrh pa se podpihujejo paniko.
Dojenček :: 23.07.2020 ob 20:29
Neka anketa glede Covid histerije pravi, da

77% ljudi se zelo strinja, da se je treba skoncentrirati na rizicne skupine, vsi ostali bi morali spet zaziveti normalno zivljenje
11% se s stem nekoliko strinja
6% se s tem cisto ne strinja
9% se s tem nikakor ne strinja
1% nima mnenja.

Kot vidite v svoji okolici, se vam zdijo rezultati ankete realni?

P.S. Jaz sodim v 77%.


Ne. S % nekaj ne štima
leskova mast :: 23.07.2020 ob 20:48
Haha, pa se res je. Jih nisem sestela. Tisti visek lahko proporcionalno ali enakomerno pristejemo k drugim.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.