PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ali so znaki okužbe s COVID-19 tudi podobni prehladu/gripi?


?? :: 04.04.2021 ob 9:47
Zadnje čase sem precej šmrkava, grlo me boli, občasno glava, se bolj tako tako počutim, kašljam... je to lahko COVID-19?
leskova mast :: 05.04.2021 ob 5:28
So, saj Covid je prehladni virus, ampak pri nas so ze dolgo casa nazaj odstranili smrkavost s seznama simptomov Covida, ces da je s Covidom povezan le v 1% primerov, ko imas se druge simptome..
leskova mast :: 05.04.2021 ob 5:42
Gledam graf, kako narascajo primeri v nasi provinci. Proti koncu novembra so primeri se narascali, a vedno pocasneje. Do 1. januarja se je krivulja zelo precej sploscila. Cepiti so zaceli v drugi polovici decembra, najprej malo, potem vse hitreje. Med priblizno 13. februarjem in 12. marcem se je narascanje nehalo upocasnjevati. To je bilo eno tako vmesno obdobje, ko je tangenta na krivuljo skoraj enaka sami krivulji. Od priblizno 14. marca stevilo primerov spet pospeseno narasca, ponekod tako hitro kot v 2. polovico oktobra lani. In vedno vec obcin okoli nas postaja rumenih ali celo rdecih. Nas sistem je bel do vkljucno 9 primerov, 10 - 99 primerov je rumena obcina in nad 100 primerov je rdeca. ne glede na stevilo prebivalcev. Ne morem si misliti drugega, kot da je ta mocan porast povezan s porastom cepljenja, ker z nekaj tedenskim zamikom sledi krivulji cepljenja. Upam, da se motim, ceprav dvomim v to.
Naj dodam, da pri nas javno povejo uradni viri, da si po cepljenju lahko kuzen.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.