PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Ali so vegetarjanci res bolj zdravi in manj obolevajo za rakom? - 10


vednonesramen :: 04.09.2018 ob 21:27
Zelenjava iz domačega vrta je sigurno manj ali nič tretirana z raznimi škropivi in umetnimi gnojili, konkretno pri meni razen zalivanja ob suši raste kar zraste, nikoli ne škropim in nikoli ne gnojim drugače kot samo s kompostom iz domačega kompostnika in malo prhlice iz gozda, pridelek ni ravno lep na pogled tako kot kupljeni, niso vse glave solat popolnoma enake, ravno tako je razlika v peteršilju, korenju, bučkah, blitvi, fožolu itd kjer je v trgovini vse iste barve oblike in velikosti , ampak vem kaj na vrtu odrežem in pojem in v tem ni nobene kemije, konkretno solata, ko posadim flanco potrebuje dva meseca predno je godna za pojest, pridelovalci jo vzgojijo in režejo v treh tednih, njihova je že sadika polna raznih, proteinov, mineralov, gnojil in pesticidov proti boleznim zato, da hitro raste in je vsa enaka, okus domače solate in ostale zelenjave se ne more primerjat z okusom iz hiper proizvodnje

Ccc! Ne tako! Veš, kaki strupi so v kislem dežju, radioaktivni zemlji na tvojem vrtu, da ne omenjam še smoga namesto zraka.
Tzar pravi, da moraš kupovati tudi v trgovini, da ne ješ konstantno istega strupa (prosim, ne slepi se, da je tvoj garkl neoporečen!) in kar tzar reče, to drži.

Kakšna radioaktivna zemla porkamadona sm šu pogledat in se nič ne sveti, kisli dež verjetno res ampak raje kisli dež kot z vsem hudičem nafilana zelenjava zato, da je lepa na pogled, aaaa ne ne ne smog pa ne, pr nm ga ni, cesta je lokalna, malo prometa pa še prot ljubljani skoz piha

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.