PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

Absolutno - 3


leskova mast :: 18.11.2023 ob 5:42
Canadian Tire prodaja orodje,dele za avto, kamping in sportno opremo, posodo, nekatere sezonske stvari, ce sezono imajo vrtnarijo in zemljo, seme, kosilnice rocne in traktorske in nekatere dele zanje, dele za elektricno napeljavo, za vodovod in kanalizacijo, kopalnisko opremo. Imajo pa tudi veliko mehanicno delavnico, kjer med drugim tudi zamenjajo gume. In imajo novoletne jelke in okraske.

Meni letos tudi ni do nobenih nakupov - je drugih stroskov vec kot prevec. Se za jelko mi ni, da bi se okrasila. Bomo videli. Sicer je itak vse doma. doma.
leskova mast :: 18.11.2023 ob 5:55
Mene je tudi hrbet uscipnil. Drzalo je 6 dni. Kopalnica je bila meter in pol od vrat spalnice, do WCja od vrat 2,5 metra in od postelje do vrat je bilo 3 metre. Za to pot mi je vzelo 15 minut v eno smer. To so bile tudi moje najhujse bolecine v zivljenju. Hujse kot pri rebercih. Meni je pa takrat en indijski zdravnik dal Robaxacet, a ni cisto nic pomagalo. Tisti Indijci v cakalnici so vsi buljili vame ker sem bila verjetno edina belka, ki je prisla kdajkoli v tisto ordinacijo, a bila je pri roki, zavrnit me zaradi barve koze ni smel, ampak pomagl pa tudi ni. Po tistem sem imela 7 tednov physio po 5x n teden po eno uro, in na koncu so mi se hoteli podaljsati, a ni bilo vec napredka, zato sem nehala. Sem imela sreco, da meni takrat ni nihce ponujal kaksnih opioidov. Je bilo tudi skoraj 20 let nazaj. Pri fentanylu nisem imela nobenega lepega obcutka, kot ga ti opisujes pri njem. Malo se mi je hotelo v glavi vrteti, tak cuden, neprijeten obcutek je bil, potem me je moralo zelo hitro zmanjkati, ker sem zdravniku povedala, kaj cutim in je rekel, ja, tako gre,potem se vec nicesar ne spomnim. Nic ne vem, kaj so z mano poceli. Samo ko sem se prebujala, se nisem mogla prebuditi , a mi tudi ni bilo do tega, da bi se zbudila.
Ura je deset. Treba bo iti. Lahko noc.
Sunbeam :: 18.11.2023 ob 7:48
Fox :: 21.11.2023 ob 11:36
Avtor: Sunbeam


A ni to priredba pesmi od Vicky Leandros, Apres Toi? Jaz sem jo svoje dni spremljala na razlicnih showih na nemski TV


Pa se ko je bila mlada

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.