PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

A sploh kdo še upošteva COVID ukrepe - v službi, zabavi... - 2


Mici :: 29.08.2021 ob 0:08
Saj vsi vemo da so bile cele serije hitrih testov zanič, predvsem tistih iz norega biznisa, in je bilo potrebno rezultate potrjevati s pcr testi. Pogodbo z istim dobaviteljem je podpisal tudi Poklukar za UKC, tik preden je šel za ministra.

Ravnatelj iz Prebolda pa baje tudi maske ne nosi v šoli.

Če ravnatelj ne razume da virusi povzročajo bolezen, pač ne razume in torej tudi ne rabi razumet. Naj pa zaradi tega ne ogroža zdravja in življenj drugih.
Mačka :: 29.08.2021 ob 0:44
Mici, lanski januar je bilo po razredih prisotnih po 30 procentov otrok, ker je razsajala gripa. Je bila kaka panika tedaj? Ne, ni bila. Še v začetku februarja so omejili obiske v bolnicah na eno osebo naenkrat, pa združeval so oddelke, ker ni bilo sester, ki so bile na negah za otroke. Vem, ker je bil sin takrat operiran. Zdaj pa pri zdravih otrocih norimo s testi in maskami. A ni to malo tako tako? Kot, da že skoz čakamo, da izbruhne? Ko je toliko govora o mladih in covidu, od dveh zdravnic (bogami res preveč gobcam okol dohtarjev), mladi preživijo okužbo s covidom brez posledic in brez težav. Torej?

Kako je zdaj s faksi? A res drži, da ga bodo res lahko obiskovali samo cepljeni študenti?
Sunbeam :: 30.08.2021 ob 2:31
Avtor: Mačka
Ko je toliko govora o mladih in covidu, od dveh zdravnic (bogami res preveč gobcam okol dohtarjev), mladi preživijo okužbo s covidom brez posledic in brez težav. Torej?


Medtem v Srbiji. Prof. dr. je urejena v nulo v pariško modrem, še stetoskop.

Najtežji pacienti so sedaj mladi
leskova mast :: 30.08.2021 ob 5:47
Torej, ce imajo v bolnici glavnem mlade, smo mi ta stari varni. Mogoce bi pa rada tale zdravnica mlade spodbudila k cepljenju in jih je treba malo postrasiti?

Ampak slaba se pise Srbiji, ce ima skoraj polovica 20 do 30 letnikov demenco. Taksna je namrec struktura Covid pacientov hospitaliziranih pri nas. kajti 45,1% jih ima demenco. 51,3% jih ima bolezni ledvic in 52,6% jih ima cardio-vascularne bolezni. Vecina ima visok pritisk. To so podatki z dne 26. avgusta (za vikend ni novih podatkov). Povprecna starost umrlih je 80 let. V Srbiji pa smrt grozi kar po vrsti 20 do 30 letnikom?
leskova mast :: 30.08.2021 ob 5:48
Res, Srbija mora imeti cisto drugacno biologijo ljudi, da so izkljucno necepljeni v bolnici, kajti pri nas v provinci so podatki za 26. 8. taki:

Hospitalizirani:
2x cepljeni: 18,45%
1x cepljeni: 3,57%
necepljeni: 77,98%

59% od celotne populacije v provinci je cepljenih 2x.
leskova mast :: 30.08.2021 ob 5:53
Kaj niso krvavitve eden od tezjih stranskih ucinkov po cepljenju? En pacient s krvavitvami je omenjen v tvojem clanku. S studijo na Michigen Medicine v sodelovanju z Univerzo Michigan je odkrila, da je krvavenje Covid pacientov rezultat prevelike doze antikoagulantov pri doloceni podskupini pacientov in zato to odsvetujejo. (Vir: Medical News Today). V njihovih besedah:: “We found a subset of COVID-19 patients with extremely high levels of [TPA] in which [the breakdown of blood clots] seems to dominate. This may at least partially explain the enhanced bleeding risk observed in some groups of patients with COVID-19.”
They conclude that the administration of anticoagulant treatments should therefore be “selective and cautious” to minimize this bleeding risk.

Tudi za 30 litrov kisika so nekateri zdravniki ze veckrat povedali, da je taka kolicina lahko nevarna za paciente, da so tudi zaradi takega preagresivnega zdravljenja umirali lani v Italiji.

Enako kot je lahko nevarna umetna koma, v katero dajo intubirane. Ste ze kdaj videli cloveka v umetni komi? Jaz sem enega gledala 3 tedne vsak bozji dan. Po dva hkrati so nas spustili v ICU (intenzivna nega) Pri nasem sta bili 2 stopnji. Ko je bil 3 tedne v umetni komi, je imel svojo stekleno sobo in svojo sestro 24 ur/dan. 6 steklenih sob razporejenih v krogu okoli sestrske postaje in 6 sester. Ko so ga dali ven iz umetne kome, je bil spet sam v drugi stekleni sobi, a si je sestro delil s se 1 pacientom. Taka micena Kitajcica je bila, da je morala vsakic stopiti na prucko, da ga je dosegla. Prehod je bil zanj zelo tezek. Tudi psihicno. Stranski ucinki umetne kome so: krvni strdki, pljucnica, vnetja v pljucih, problemi s srcem. In halucinacije. Vas prve stiri na kaj spominjajo?
leskova mast :: 30.08.2021 ob 6:55
Gledam tele cakajoce v vrsti na test v Ljubljani ali tam nekje na mmc in jih je pol v bundah, kot sredi zime. Kaksno vreme imate, da vas tako zebe? Tu je bilo danes sonce in 27 stopinj.
... :: 30.08.2021 ob 8:31
Gledam tele cakajoce v vrsti na test v Ljubljani ali tam nekje na mmc in jih je pol v bundah, kot sredi zime. Kaksno vreme imate, da vas tako zebe? Tu je bilo danes sonce in 27 stopinj.


Še prejšnji teden je bilo vroče za popi**it... zdadnje dni se je pa precej shladilo. Danes zjutraj 9C, čez dan naj bi bilo max. 20. Prejsnji teden bilo tudi 30+.
Mačka :: 30.08.2021 ob 8:46
Včeraj je bilo pri nas popoldan 13 stopinj in veter. Prej pa dež, tako da je bilo še vse mokro. Kar šok v primerjavi še s prejšnim dnem. Sem bila v jesenski jakni na tekmi, pa me je v dveh urah konkretno zeblo, če bi bila na igrišču je drgač, ker migaš.

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.