PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

A kera uporablja? - 2


bb :: 04.11.2018 ob 19:16
Pozdravljena, imaš zelo lepe lase, tako da tvojim lasem in frizuri nič ne manjka. Kodralnik res ni potreben, če pa sprašuješ po fotki, ti pa povem, da si tele kodre naredila bolj na hitro
Jaz imam tako suhe in uničene lase (že po naravi imam take suhe), da se jim bom morala resno posvetiti, a kaj ko nisem toliko doma, da bi si za par ur dala gor orehovo olje ali olje indijske kosmulje. Kar ne da se mi.
zz :: 04.11.2018 ob 22:12
Po sliki sodeč boš morala še dosti trenirati, da bo nastala kaka omembe vredna frizura. Tole tu ni nič.
Glede na to, da imaš švoh lase, ti jih bo kodralnik še dodatno uničil. Raje si jih navij.
TIFF :: 05.11.2018 ob 16:44
Avtor: wau
Avtor: Fox
Zal ne bi vedela kako je tu s tem. V muzejih tu se nisem bila. Hodim pa na vsakoletni TIFF - Toronto international film festival.


Super. Koliko let zaporedoma si pa že bila na festivalu in koliko filmov greš ponavadi gledat? Koliko stanejo karte? Kateri film ti je bil do zdaj najbolj všeč in kateri najmanj? Kako je pa usmerjen festival, kakšna je selekcija?


To s festivalom pa tudi mene zanima.
Kdaj pa je in koliko časa traja? Koliko časa vnaprej je potrebno kupiti karte in na koliko prizoriščih poteka? So vstopnice drage?

Foxi, lahko poveš malo več o TIFF?
Fox :: 05.11.2018 ob 17:03
Enkrat drugic, imam full dela danes in nisem se nic naredila. Na tiffu sm bla prvic pozimi 2015 ko so imeli Kubrickovo razstavo. Loh si pa vec preberes tukaj. Ce ti je vsec Toronto kar obisci, tu je veliko festivalov, zelo zanimivo mesto.
https://www.tiff.net/tickets/
https://www.tiff.net/tiff/thebasics/

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.