PRIJAVA / REGISTRACIJA
registracija za sodelovanje ni potrebna, a če si želiš rezervirati ime in se družiti z ostalimi člani, se bo potrebno registrirati ;)
Čvek 123
Dobrodošli na čvek 123.
NOVA TEMA

27-letna visoko nosečnica, ki jo je na prehodu za pešce zbil 28-letni pijanec, podlegla poškodbam - 2


-.- :: 01.11.2018 ob 9:18
Avtor: Cindy
Danes folk samo buli v telefone, in gtedo kar čez rdečo čez prehod za pešce. Ni veliko manjkalo, da zadnjič jaz nisem eno povozila, ko je kar pred avto skočila.. Seveda mi je žal te gospe Urške, toda velikokrat so pešci krivi za nesreče.


Točno tko, ne vem za konkretno gospo ampak je že naravnost neverjetno koliko retardiranih peščev vsakodnevno srečam na ulici. Hodi hitro ko budala, buli v telefon, na uhljih slušalke, drvi proti prehod za pešce, ne pogleda ne levo, ne desno, malo mu je mar, če je avto 1m stran od njega, samo butne na prehod za pešce in nadaljuje svojo pot. Retardirani idio.ti prve klase.
67 :: 01.11.2018 ob 9:20
Če bi se gospodična obnašala kot da na cesti NI prehoda za pešce (!!!!tako bi se moral vsak!!!!), bi bila zdaj verjetno še med živimi
promil :: 01.11.2018 ob 10:50
Avtor: 67
Če bi se gospodična obnašala kot da na cesti NI prehoda za pešce (!!!!tako bi se moral vsak!!!!), bi bila zdaj verjetno še med živimi

Še nekdo, ki je na strani pijanih voznikov.

Če bi gospod vozil trezen, bi pred prehodom pravočasno ustavil.
lelj :: 01.11.2018 ob 11:07
zanimivo kako na tem čveku pijani morilci niso nikoli nič krivi, ampak žrtve morilcev

Če želite sodelovati na forumu, se prijavite ali registrirajte. Registrirani člani lahko na forumu sodelujejo tudi anonimno.